I Manchester United opet u utrci za Modrićem, Olić kapetan Bayerna!

Luka se pak oporavio od lakše ozljede gležnja te će danas igrati u pripremnoj utakmici protiv Kaizer Chiefsa u Johannesburgu.

Bivši nogometaš, a sada kolumnist Guardiana Toni Cascarino smatra da će Modrić na kraju ipak završiti u Chelseaju.

"Mislim da Tottenham samo podiže cijenu, da je vjerojatno već odlučio prodati ga. Svjesni su u tom klubu da će Chelsea još dosta povisiti ponudu, jer u momčadi nema igrača poput Modrića. Takav kreator igre im je nužan, jer Lampard ne može sam", napisao je Cascarino.

Menadžer Manchester Uniteda sir Alex Ferguson jučer je potvrdio da je ManU odustao od Wesleya Sneijdera, a engleski mediji pišu da se vraća u utrku za Modrića.

Ivica Olić sjajno se vraća nakon teške ozljede koljena. Bayern je u pripremnoj utakmici sa 2:0 pobijedio njemačkog trećeligaša Carl Zeiss Jenu. Olić je igrao od 72. minute umjesto Riberyja, dok je Pranjić u 62. minuti zamijenio Bastiana Schweinsteigera. Hrvatski napadač dobio je veliko priznanje, jer posljednjih 18 minuta nosio je kapetansku vrpcu. Golove za Bavarce zabili su Alaba i Petersen.

Najveća nada brazilskog nogometa, napadač Santosa Neymar sve je dogovorio s madridskim Realom. Santosu će pripasti odšteta od 45 milijuna eura, a Neymar će potpisati ugovor do 2017. godine, uz godišnju plaću od pet milijuna eura te 50 posto zarade od prodaje dresova i suvenira.

Vecernji.hr