HŠK Zrinjski: Plemići zadovoljili u utakmici sa Čapljinom

Zrinjski-Čapljina
S obzirom na viđeno struka može biti zadovoljna, i Plemići će sasvim sigurno spremni dočekati početak natjecanja u Prenijer ligi BiH i u Kupu BiH.

Ohrabrujuće je što Karačić za svako mjesto u momčadi na raspolaganju ima bar po dva nogometaša, te više od svega što će novi igrači biti u pravom smislu pojačanja.

Ivan Mamić je protiv Čapljine odigrao dobro, strijelac je pogotka na asistenciju Crnova i sigurno je da će pojačati konkurenciju u momčadi.

Ivo Zlatić je pokazao da se najozbiljnije može računati na njega. Momak koji je prošao kompletnu omladinsku školu Zrinjskog dodatno je očvrsnuo igrajući za Branitelj, i sigorno će biti pravo osvježenje na boku.

Stevo Nikolić je pokazao da zna s loptom, te da nije bez razloga bio jedan od najboljih strijelaca Premijer lige dok je nastupao za Modriču i Borac. Nikolić je, kao i Mamić u svom premijernom nastupu postigao pogodak za Zrinjski, ali je isti neopravdano poništen.

Za kraj sigurno i najveće pojačanje je Daniel Stojanović za koga ne vrijedi trošiti rijči. Svoju kvalitetu već je dokazao igrajući za Zrinjski, ali i za portugalski Nacional, te za Hajduk.

Vrijedi istaći da su za prvu momčad, i to sasvim solidno nastupili i trojica juniora Bandić, Tipurić i Jozić.

O ostalim nogometašima Zrinjskog manje više sve znamo, i za njihovu analizu bit će vremena nakon utakmica koje slijede, a prva je već u srijedu sa Braniteljom. Nakon toga u subotu se igra sa Goškom, a zatim slijedi odlazak u Makarsku gdje će Plemići odigrati nekoliko pripremnih utakmica.

HERCEGOVINA.info