FOTO/VIDEO  Ćuže pogodio za pobjedu Zrinjskog pred uzvrat u Banjoj Luci

Zrinjski Borac Kup
hercegovina.info

U prvoj utakmici finala Kupa Bosne i Hercegovine nogometaši HŠK Zrinjski svladali su Borac rezultatom 1:0 i tako osigurali minimalnu prednost pred uzvratni susret u Banjoj Luci.

Petrović se na teren večeras odlučio poslati momčad u sastavu: Karačić, Memija, Šunjić, Barišić, Tičinović, Bradarić, Ilinković, Ćuže, Bilbija, Malekinušić, Mulahusejnović.

S druge strane Vino Marinović odlučio se za sljedeću jedanaestoricu: Milošević, Jokić, Ćelić, Jurilj, Grahovac, Vuković, Lukić, Kulašin, Terzić, Šušić, Nišić.

Utakmica je započela intoniranjem himne BiH koja nije najbolje prihvaćena od jednog dijela navijača na stadionu. Mogli su se čuti zvižduci.

Prvi je na utakmici zaprijetio Zrinjski. Pucao je u 5. minuti Mulahusejnović, no lopta odlazi iznad vrata Borca.

U 28. minuti lijepo je potegao Filip Bradarić, no i njegov udarac odlazi malo iznad grede. Pet minuta kasnije ponovno je u prilici bio Mulahusejnović, a ovaj put brani Milošević.

No, zato Milošević nije ništa mogao u 30. minuti. Malekinušić je vanjskom proigrao Ćužu koji sjajno u petercu prima loptu i šalje je u mrežu gostiju za veliko slavlje pod Bijelim Brijegom.

Sadržaj se učitava...

U 40. minuti pokušao je i Borac preko Nišića, no nije to bilo precizno.

Nastavak donosi i nastavak ofenzive Plemića. Pucao je u 48. minuti Tičinović, no siguran je vratar Borca. Dvije minute kasnije nova velika prilika. Ćuže je promiješao obranu Borca i pucao, a Milošević još jednom brani svoju mrežu. 

Već u sljedećem napadu ponovno je pucao Mulahusejnović, ali Milošević je ponovno na mjestu.

U 84. minuti Tičinović je sjajno ubacio, a Mulahusejnović za malo ostao "kratak" te je lopta prošla kroz peterac.

Do kraja utakmice mreže su ostale mirovati i Zrinjski je odnio pobjedu. Uzvrat se igra za 14 dana u Banjoj Luci kada će se odlučiti tko će biti pobjednik Kupa Bosne i Hercegovine.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.