FOTO  HŠK Zrinjski-NK Široki Brijeg 0:1 - 20.05.2012

HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg

Zrinjski je imao više od igre i puno bolje prigode, ali domaći napadači se nisu iskazali. Posebno su Plemići imali inicijativu u prvih dvadesetak minuta, i u tom periodu su napadači Zrinjskog propisno ispromašivali. Sa druge strane gosti su pokušavali iz kontra udara i iz jednog takvog su preko Roskama uspjeli postići pogodak za vodstvo, a na kraju se ispostavilo i za pobjedu.

I u drugom dijelu Zrinjski je imao više od igre, ali ni to nije pomoglo Plemićima da poravnaju rezultat. Hercegovački derbi nikada nije pratilo manje gledatelja, i danas ih se na stadionu pod Bijelim Brijegom skupilo tek nekoliko stotina.

Uoči same utakmice Klub navijača Zrinjski dodijelio je navijački pokal Filip Šunjić Pipa Igoru Melheru.

 HŠK Zrinjski: Melher, Markić, Ivešić (od 84. Drežnjak), Muminović, Pehar, Marjanović, Stojkić, Radeljić, Popović, Žuržinov (od 68. Bibić) i Aničić (od 46. Bekić).

NK Široki Brijeg: Bilobrk, Ćorić, Bertoša, Džidić (od 68. Brekalo), Ješe, Jefthon, Kožul, Ljubić, Roskam, Serdarušić (od 72. Ivanković) i Kvesić (od 60. Šilić).

U ostalim susretima ostvareni su sljedeći rezultati:

GOŠK - NK Čelik 0:0, FK Sloboda - FK Velež 2:0, FK Borac - FK Slavija 3:2, NK Zvijezda - FK Sarajevo 2:0, FK Željezničar - FK Kozara 2:1, FK Olimpic - FK Leotar 4:1 i NK Travnik - FK Rudar Prijedor 3:0.

hercegovina.info