Hoće li uprava Bayerna počastiti Kovača kao nikoga dosad?

Niko Kovač, Niko Kovač, Bayern München, FC Bayern, Niko Kovač, Niko Kovač, Bayern, Bayern München, Bayern München, Niko Kovač, Niko Kovač, Bayern München, Bayern, Bayern, FC Bayern, Bayern München, Leipzig, Niko Kovač, Bayern, Niko Kovač, Niko Kovač, Bayern, Niko Kovač

Imali su ih priliku vidjeti i čelnici Bayerna, na kojima je da se isprse kao nikad u klupskoj povijesti ako ih žele dovesti.

Naime, procjenjuje se da će dvojac budući klub stajati više od 150 milijuna eura, ali Bavarci baš i nisu poznati kao rasipnici. Štoviše, do danas su najviše platili 42 milijuna eura za Corentina Tolissa.

- De Ligt i De Jong su odlični igrači i večeras su bili izvanredni. Sada je na nama da vidimo što nam je činiti. Moramo u miru analizirati čitavu situaciju i dobro procijeniti što trebamo. Ali znam jedno, da će na tržištu biti uzbudljivo - odgovorio je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić novinarima na upit hoće li doista već u siječnju posegnuti za navedenim igračima.

Ako neće on, ima tko hoće. I može. PSG je za de Jonga navodno već ponudio 75 milijuna eura, ali ta priča još uvijek nije dovršena iako su francuski mediji javili da je dogovor postignut.

De Jongov je agent potvrdio da ništa još nije potpisano, a i nema razloga žuriti. Njegov štićenik sigurno neće ostati bez angažmana u nekome od velikana budući da za stolom uz puno čipova sjede još i Manchester City, Barcelona, Real...