HMRK Zrinjski: Mostarac Filip Vistorop na popisu hrvatske juniorske reprezentacije

Filip Vistorop, HMRK Zrinjski, Filip Vistorop, HMRK Zrinjski, PPD Zagreb, RK PPD Zagreb, Filip Vistorop, Hrvatska, Filip Vistorop
Devetnaestogodišnji Mostarac je ove godine svojim igrama u klubu oduševio rukometnu scenu u regiji te će se naći na okupljanju najboljih hrvatskih juniora koje je na rasporedu u reprezentativnom tjednu od drugog do osmog travnja 2018. godine. Za vrijeme okupljanja, reprezentacija će odigrati tri pripremna susreta i to protiv najbolje slovenske izabrane vrste te protiv hrvatskih prvoligaša Poreča i Zameta.

Vistorop je važan član juniorske reprezentacije za koju je do sada upisao petnaest nastupa i postigao 34 pogotka. Koordinator mladih hrvatskih reprezentacija Zdravko Zovko je u prošlogodišnjem intervjuu istaknuo člana HMRK Zrinjski Mostar kao potencijalnog budućeg hrvatskog seniorskog reprezentativca.

U dosadašnjem dijelu domaćeg bosanskohercegovačkog prvenstva, Vistorop se nametnuo kao jedan od nositelja igre najbolje generacije u povijesti HMRK Zrinjski koja trenutno zauzima treću poziciju Premijer lige BiH.