FK Željezničar-HŠK Zrinjski 2:0

željezničar-zrinjski2-2

Plemići su na teren istrčali u sastavu:
Soldo, Galić, Jakovljević, Barišić, Kadušić, Pezer, Rustemović, Barić, Bilbija,Todorović i Jović.

Plemići su bolje ušli u susret i već u 3. minuti Todorović ima odličnu prigodu, ali se rezultat ne mijenja, Struka Zrinjskog primorana je na samom početku napraviti izmjenu, i umjesto Barišića ulazi Laštro.

Zrinjski je izgledao bolje na terenu, pokušali su Plemići još dva puta preko Jovića, ali su do pogotka ipak došli domaći preko Krpića u 36. minuti susreta.

Malo zatim i kazneni udarac za Željezničar koga je sigurno realizirao Krpić za 2:0. Nakon ponovljene snimke vidjelo se da je prekršaj izvan kaznenog prostora, ali to je slaba utjeha za Zrinjski.

Miše u igru ubacuje Čirjaka umjesto Barića. Prvi dio završio je 2:0 za Željezničar koji po igri nije zaslužio visoko vodstvo, a Zrinjski može samo žaliti za neiskorištenim prigodama.

Drugi dio otvara Čurjurić dobrom prigodom za Željezničar, ali ostaje 2:0. Ubrzo nakon toga i Blagojević pogađa prečku, i Zrinjski je potpuno nemoćan na početku drugog dijela.

Jović je dobro pokušao u 65, minuti, ali domaći vratar je sjajno obranio. U 80. minuti u igru ulazi Eman Marković, a izlazi Todorović. Nakon izrađene akcije Bilbija šutira, ali njegov udarac blokira obrana Željezničara.

Utakmica je završila rezultatom 2:0.

HERCEGOVINA.info


Pročitajte više na: https://sport1.ba/premijer-liga-bih/uzivo-zeljeznicar-zrinjski/126796