FOTO  FK Sloboda - HŠK Zrinjski 3:3

sloboda - zrinjski

Slobode i Zrinjskog. Prvu prigodu su imali nogometaši domaćina kada vratar Zrinjskog Kozić griješi pri dodavanju lopte, ali njegov poklon ne koristi nogometaš Slobode Stjepanović koji šutira više gola.

FK Sloboda: Pirić, Kostić, Škahić, Fatić, Efendić, Krpić, Subić, Lazevski, Mehmedagić, Ordagić, Stjepanović.

HŠK Zrinjski: Kozić, Peko, Tomić, Čolić,, Stojkić, Todorović, Mešanović, Petrak, Jakovljević, Katanec, Bilbija.

Samo dvije minute kasnije šut Mešanovića blokiraju obrambeni nogometaši Slobode.

U 14. minuti Bilbiju u šesnaestercu ruši nogometaš Slobode, a sudac pokazuje na kazneni udarac. kazneni udarac izvodi Mešanović koji brani vratar Slobode Pirić, ali odbija loptu ponovno do Mešanovića koji postiže svoj osmi pogodak u Premier ligi BiH.

Dvije minute nakon prvog pogotka već je 0:2 za goste iz Mostara. Nakon ubačaja Stojkića najbolje se snalazi Petrak koji pogađa nebranjeni dio mreže Slobode.

Sve do kraja prvog dijela utakmice Zrinjski drži sigurno vodstvo, a dva nogometaša Slobode Stjepanović i Fatić dobili su žute kartone.

Sloboda je bolje otvorila drugo poluvrijeme, ali ipak već u 50. minuti utakmice novi pogodak za Zrinjski. Strijelac Nemanja Bilbija za vodstvo Zrinjskog od 0:3, uz asistenciju Todorovića.

U 54. minuti Sloboda smanjuje rezultat preko Subića u 54. minuti utakmice. U 60. minuti Sloboda se vraća u utakmicu. Mehmedagić pogađa za 2:3. U 63. minuti Krpić ima priliku za izjednačenje, ali vratar Plemića Kozić brže stiže do lopte.

U 65. minuti nogometaš Zrinjskog Čolić dobiva žuti karton. U 67. minuti žuti karton za nogometaša Slobode Mehmedagića nakon starta nad Mešanovićem. Slobodan udarac izveo je Čolić, ali lopta je otišla u korner.

U 72. minuti nogometaš Zrinjskog Jakovljević dobiva žuti karton. U 73. minuti Krpić pogađa vrata Zrinjskog i poravnava rezultat. U 76. minuti Efendić dobiva žuti karton. Sudac Jakupović u tri prilike nije pustio prednost nogometaša Zrinjskog.

U 78. minuti prva izmjena kod nogometaša Zrinjskog. Iz igre izlazi Peko, a u igru ulazi Jović. U 82. minuti šut Mešanovića odlazi visoko preko vrata Slobode. Nogometaš Slobode Veselinović u 84. minuti dobiva žuti karton.

Šut Todorovića u 85. minuti brani vratar Slobode.  U 90. minuti prigoda za Slobodu. Ubačaj Veselinovića, ali Krpić ne stiže do lopte. Samo pola minute prigoda ponovno za Slobodu, ali Subić promašuje vrata.

Naredno kolo Zrinjski dočekuje momčad Željezničara, dok Sloboda ide u goste Čeliku.

Sve fotografije u GALERIJI