FK Borac-NK Široki Brijeg 0:0

Široki - Željo

U Banjoj Luci, kao i na Otoci, nije bilo pogodaka. No, susret Borca i Širokog obilovao je napadima, šanasama, ali mreže su ostale mirovati.

Prvu šansu imao je Borac preko Bečelića u 18. minuti, ali je on snažno šutirao preko gola na ubačaj Stokića. U 22. minuti šansa za Ivankovića, ali je Ružić obranio.

Potom Bliobrk brani sjajan udarac Stokića u 25. minuti. U 36. minuti velika šansa za Široki. Lopta se od živog zida odbila u peterac Borca, ali trojica gostujućih igrača ne uspijevaju pogoditi mrežu Borca. Golman Ružić je uz pomoć stopera Runića spriječio vodstvo Širokog.

U nastavku je Borac krenuo agilnije prema golu Širokog. Radinović je na početku drugog dijela šutirao preko gola, zatim je Kostić tukao iz slobodnjaka, ali Biobrk vadi loptu ispod prečke.

Stokić je slabo reagirao u 61. minuti, pa je propala dobra šansa za Borac. Nakon ubačaja Zakarića, Barišić je glavom pucao, ali odbrana Borca spašava.
Mogao je Borac do vodstva u 76. minuti, ali Bilobrk sjajno izbacuje loptu u korner nakon udarca Stokića. Do kraja utakmice se nije ništa rezultatski mjenjalo.

abcportal.info