FOTO/VIDEO  Feyenoord na spektakularan način predstavio svoja pojačanja

 FC Feynoord, De Kuip,  Dirk Kuyt
Prošle sezone nisu izborili ni Ligu prvaka, iz kluba je otišao jedan od najboljih igrača, ali to nije spriječilo navijače Feyenoorda da naprave pravi spektakl na otvorenom danu, organiziranom za predstavljanje momčadi za sljedeću sezonu.

De Kuip je bio ispunjen gotovo do posljednjeg mjesta. Oko 48 tisuća navijača došlo je pozdraviti starosjedioce u klubu, ali i nove igrače, ponajviše istinsku legendu kluba - Dirka Kuyta. Ovaj 34-godišnjak se nakon Liverpoola i Fenerbahčea odlučio vratiti u klub u kojem je proveo tri sezone u kojima je postigao 71 gol u 101 utakmici. Poznat po tome da su ga navijači voljeli gdje god da je igrao, Kuyt je danas doživio prave ovacije u Rotterdamu.

Na predstavljanje je Kuyt stigao helikopterom, a kada je izašao na teren uslijedila je prava poplava emocija okupljenih navijača. Pljesak su dobili i ostali novaci, Marko Vejinović, Colin Kazim-Richards i Simon Gustafson, ali je jedini Kuyt dobio ovacije.

Feyenoord u novoj sezoni želi popraviti lanjski rezultat kada su osvojili četvrto mjesto te tako propustili nastup u Ligi prvaka. Klub je zato doveo ova pojačanja, ali su u međuvremenu i prodali sjajnog Jordyja Slasieja koji je za 12 milijuna eura prešao u Southampton.