Evo zašto Rebić ipak neće kod Kovača u Bayern, ali zato Mourinho nudi bogatstvo za hrvatsku zvijer

Ante Rebić, Hrvatska, Ante Rebić, Vatreni, Jose Mourinho, Ante Rebić, Ivan Perišić, Manchester United, Ante Rebić, Manchester United, nogometne zvijezde, Ante Rebić, Mourinho, Manchester United, Ante Rebić, Ante Rebić, Ante Rebić, Vatreni, Hrvatska zemlja, Ante Rebić, Ante Rebić, inter, Ante Rebić, AC Milan, milan, spal , Ante Rebić
...koji je profesionalnu karijeru započeo u Imotskom, na netom završenom Svjetskom prvenstvu bio je jedan od najugodnijih iznenađenja turnira. Brz, beskompromisan u duelima, neumoran, jak i stamen na nogama i zvijer fantastičnog driblinga, Rebić je bio jedan od ključnih igrača senzacionalnog puta Hrvatske do svjetskog srebra i nakon Mundijala je bilo jasno da Ante teško može ostati igrati u Eintrachtu, prenosi index.hr..

Rebić je 2013. iz Splita otišao u Fiorentinu, gdje nije dobio pravu priliku, pa je morao na posudbe u Leipzig i Veronu, a treća se pokazala i kao treća sreća.

U ruke ga je uzeo Niko Kovač. Bivši kapetan i izbornik Hrvatske trpio je Antine mušice, puštao ga je da preboli dječje bolesti i na kraju se pokazalo da je imao nos. Rebić je prošle sezone bio najbolji igrač momčadi iz Frankfurta, a u finalu njemačkog kupa s dva gola na koljena je bacio slavni Bayern i Eintrachtu je donio pokal nakon 30 godina.

Prema pisanju njemačkih i talijanskih medija, nakon SP-a Bayern je ozbiljno zagrizao i njegovi emisari vodili su ozbiljne pregovore s igračevim agentom Falijem Ramadanijem. Bavarci su bili spremni ponuditi između 30 i 35 milijuna eura, no izgleda da od svega neće biti ništa. Kako sad stvari stoje, Rebić bi mogao promijeniti sredinu, ali u Bayern otići neće.

Pri odlasku iz Eintrachta, Kovač se s čelnicima frankfurtskog kluba dogovorio kako im neće otimati igrače, te usprkos špekulacijama koje su govorile da će Rebić otići u redove bavarskog giganta kod najdražeg mu trenere, od toga neće biti ništa.

Zato Eurosport i još neki engleski mediji pišu kako je izgledno da će hrvatski krilni napadač otići na Otok. Najozbiljnije su zagrizli Arsenal i Manchester United, a Mourinho je ponudio 40 milijuna funti, na što u Eintrachtu nisu ostali ravnodušni, pa neki engleski mediji pišu kako je dogovor već pao i da će Ante ovih dana doći u Manchester na liječničke preglede.

Ipak, Frankfurt čak i u slučaju velikog transfera neće previše omastiti brk, jer zbog prijašnjeg dogovora s Fiorentinom pola njegove odštete odlazi talijanskom klubu.