RIJEŠEN MISTERIJ Privatnim zrakoplovom u Mostar je sletio hrvatski nogometaš i mostarski zet

Aerodrom Mostar
Hercegovina.info

Nakon što je sinoć oko ponoći u Mostar iz Istanbula sletio privatni zrakoplov tipa "Bombardier global expres", brojni su se zapitali tko je to stigao u grad na Neretvi.

Odgovor smo i mi potražili u Zračnoj luci Mostar gdje nam je informaciju o slijetanju zrakoplova potvrdio i direktor Zračne luke Mostar Marko Đuzel.

"Riječ je o privatnom letu iz Istanbula, sletio je kod nas na par sati, oko ponoći je trebao otići iz Mostara. To nije ništa negativno, kompanija se najavi, mi odobrimo, ovisno o broju sjedala, odobrava i Direkcija za civilno zrakoplovstvo. Neki manji avioni nemaju obvezu imati transponder kao klasični komercijalni. Primamo često privatne letove, dolaze biznismeni, nogometaši, poznate osobe itd.“, kazao je za Hercegovina.info Đuzel.

On naravno zbog zaštite privatnosti nije mogao otkriti tko je stigao privatnim zrakoplovom, no misterij je riješen. 

U Mostar je sletio hrvatski nogometaš Ante Rebić koji je nedavno potpisao za turski Bešiktaš u koji je Rebić prešao iz Milana za 1,5 milijun eura.

Nogometaš iz Imotskog tako je sletio blizu svog rodnog kraja, ali u grad njegove djevojke Mostarke Klare Pinjuh s kojom je Rebić u vezi već nekoliko godina.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.