Edin Džeko: Za naslov prvaka nam treba baš Luka Modrić!

Manchester City, Tottenham, Engleska liga, Manchester City, Engleska liga, Edin Džeko, Manchester City, Edin Džeko, Luka Modrić, Edin Džeko, Manchester City, Edin Džeko, valencia, Manchester City, Manchester United, Edin Džeko, Manchester City, aston villa, Edin Džeko, transfer, nogomet
Uh, Modrić je strašan igrač! Da, svi ga traže, ali ja bih najviše volio kada bi on došao u City. Bio bi nam veliko pojačanje, jer nam nedostaje igrač s njegovim rješenjima. Uz to, u Cityu bi imao sve: od Lige prvaka, borbe za naslov, do dobre plaće, i navijam za to da izabere City!

Džeko je prijatelj s Mandžukićem, proglašenim njegovim nasljednikom u Wolfsburgu.

- Ne čujemo se često, ali kad razgovaramo, ispričam mu što se događa kod mene, a on meni kaže što ima u Wolfsburgu i to je to. Ne dajem mu savjete, jer je Mandžo dovoljno pametan, zreo i inteligentan da zna najbolje i nema razloga da mu ja solim pamet. Već je napravio mnogo u Wolfsburgu i vjerujem da će napraviti još toliko.

No, s Felixom Magathom, s kojim je i Mandžo imao problema, nije u kontaktu.

- Dok sam bio u Wolfsburgu, Magath je otišao u Schalke i prestali smo kontaktirati, što je zapravo i razumljivo. Zamislite da je sa svim igračima koje je trenirao ostao u kontaktu, morao bi se dnevno čuti s tisućama igrača, ha-ha!

izvor: vecernji.hr