Dan kada je Stjepan bio najsretniji na svijetu

HNK Cibalia, stjepan vojnić, HNK Cibalia, stjepan vojnić, stjepan vojnić, HNK Cibalia, HŠK Zrinjski, HNK Cibalia, Hajduk, HNK Cibalia, Vinkovci, HNK Cibalia, Ultrasi

Momčad Cibalie u subotu je  izborila povratak u društvo najboljnih nogometnih momčadi Hrvatske nakon što su na vrućem terenu u Šibeniku ostvarili rezultat koji im je trebao. Igrali su nebesko-plavi skupa sa svojih nekoliko stotina vjernih Ultrasa protiv svih i imaju svi skupa biti pravo ponosni na sebe i svoj uspjeh.

Teško je sada u jednom tekstu opisati sreću nogometaša Cibalije i vjernih Ultrasa nakon završeta utakmice u Šibeniku i dugo će se još sigurno u Vinkovcima i Slavoniji pričati o tim trenucima. Ipak sasvim je sigurno da je taj dan i u tim trenucima ipak najsretniji na svijetu bio naš Stjepan.

Proživljavao je Stjepan svaku utakmicu svoje Cibalie na svoj način. Radovao se pobjedima, a tugovao kada bi ponos Slavonije ostao bez bodova. Te emocije su neopisive, i to može samo shvatiti njegova obitelj koja živi Cibaliju 24. sata svih 365 dana u godini.

Dobro se sjećam dana kada je obitelj Vojnić došla u Mostar na hercegovački derbi. Nakon te utakmice sjedili smo u jednom lokalu, a Cibalia je igrala u Zadru. Stjepan je samo osluškivao rezultat sa Stanova, a kada je Cibalia tu utakmicu pobjedila na njegovom licu pojavio se smješak sreće.

Nedugo zatim iako bolestan ništa ga nije moglo zaustaviti da opet dođe u Hercegovinu i pogleda susret svojih Cibalije i Zrinsjkog. Ljubav prema voljenoj nebesko-plavoj boji veća je za njega od svih bolova koje je trpio tih dana.

Danas je Cibalia tamo gdje joj jeste mjesto. Cibalia je zaslužila ovaj veliki povratak, a kada se zna da joj je samo pa dana prije prijetio stečaj ovaj uspjeh je sto puta veći.

Vinkovci i Slavonija slave ovih dana uspjeh svoje Cibalie. Čestitke stižu sa svih strana, a ovaj tekst je neka vrsta čestitke Cibaliji iz Mostara i Hercegovine, kako od navijača, tako i od nogometaša Zrinjskog.

Sretni smo što je Cibalia ispisala jednu od najljepših stranica u svojoj povijesti. Sretni smo što su vinkovački Ultrasi svojom vjernošću pomogli svojoj Cibaliji da se vrati među najbolje i na koncu sretni smo što je Stjepan sretan.

HERCEGOVINA.info