Trener Ljubuškog odlazi u Kuvajt

Damir Vučić, NK Ljubuški, NK Ljubuški, NK Ljubuški, Damir Vučić, sport, HNK Neum, hnk ljubuški, NK Ljubuški
Damir Vučić

Damir Vučić više nije trener NK Ljubuški. Priopćenjem je jutros klub sa Babovca obavijestio javnost, kako je njihov trener prihvatio ponudu iz inozemstva.

"Damir Vučić, dosadašnji trener seniorske momčadi, a ujedno i voditelj škole nogometa, prihvatio je ponudu iz inozemstva te više neće obnašati navedene dužnosti. Koliko god nam je drago da se osim igrača sa ovog podneblja možemo pohvaliti i trenerskim uspjesima, toliko nam je žao da smo izgubili velikog sportskog radnika koji je svoje veliko nogometno znanje nesebično prenosio na sve u klubu. Uprava kluba i igrači na ovaj način žele izraziti zahvalu za sve što je učinio za nogomet u Ljubuškom, kao i poželjeti mnogo sreće i sportskih uspjeha u novoj sredini. NK Ljubuški nastavlja dalje u istom smjeru i prema istim ciljevima zacrtanima na početku sezone. Pozivamo Vas stoga u nedjelju na Babovac na posljednje kolo jesenskog dijela prvenstva protiv NK Troglav iz Livna, da svi zajedno pružimo podršku novom treneru prve ekipe, Anti Striniću, mladom treneru koji gaji sličan napadački stil nogometa koji nas je krasio u ovoj polusezoni", stoji u priopćenju NK Ljubuški.

Od izvora bliskih klubu, Hercegovina.info doznaje kako bi Vučić karijeru trebao nastaviti u Al Arabi SC Kuwait, gdje bi trebao obnašati dužnost direktora akademije i trenera U-20 momčadi.

Hercegovina.info