Branko Karačić: Vjerujem da ćemo ostavariti ono što želimo

Branko Karačić

Evo što je nakon te utakmice rekao trener Zrinjskog Branko Karačić:

Mi smo u Trebinje došli da ne napravimo krivi korak, i sve do prvog pogotka smo igrali pod psihološkim opterećenjem. Nakon postignutih pogodaka uradili smo ono što smo željeli, a to je da igrače sačuvamo od ozljeda i kartona. Ono zbog čega smo došli to smo i ostvarili, a sada nam predstoje dvije teške i značajne utakmice, a na nama je da ono što želimo to pokušamo i ostvariti. Ja vjerujem da smo na dobrom putu da to i ostvarimo.

Može li Zrinjski do titule prvaka?

Mi imamo šansu, kao što je imaju i naši pratioci Željezničar, Široki Brijeg i Sarajevo, a nama ova pobjeda daje jedan zamah želji da ostanemo na vodećoj poziciji, ali i protivnici također žele isto. Ja vjerujem da mi nećemo napraviti krivi korak, znamo koje nas zamke čekaju, ali mi spremni za to i vjerujem da ćemo ostvariti ono što želimo.

Kup BiH? Mi isto kao Sarajevo želimo finale.

Imamo neugodnog protivnika, i jedna lopta može okrenuti rezultat. Mi moramo odigrati kvalitetnije nego danas, ali vjerujem u nadahnuće svih igrača da će odigrati jednu kvalitetnu utakmicu koja će nas odvesti do finala. Još se mogu unaprijed zahvaliti našim Ultrasima koji će nas voditi do tog finala.

HERCEGOVINA.info