Branko Karačić: Kvaliteta je na našoj strani i vjerujem u pobjedu Zrinjskog

Stadion HŠK Zrinjski, Branko Karačić, fk drina, Aleksandar Radulović, Stadion HŠK Zrinjski, FK Velež, Gradski derbi
"Idemo na gostovanje kod prvaka Bosne i Hercegovine koji je prošle sezone zasluženo stigao do titule. Zrinjski ima veoma kvalitetnu ekipu, a s dobrim igrama su nastavili i u tekućoj sezoni. No, i mi imamo kvalitetu, te smo mnogo ozbiljniji nego prošle sezone. Ako uspijemo namenuti svoju igru vjerujem da možemo do povoljnog rezultata", kazao je trener Nedim Jusufbegović, piše pogled.ba.

I trener Zrinjskog biranim riječima govori o gradskom rivalu, a posebno je pohvalio rad svog kolege Jusufbegovića.

"Utakmica s Veležom ima veliki ulog. Poštujem igrače Veleža, a najviše cijenim njihovog trenera Jusufbegovića, te mislim da je on najveća opasnost za nas. Mislim da je kvaliteta na našoj strani i očekujem jednu tvrdu i neizvjesnu utakmicu. Vjerujem da ću sutra ostvariti prvu pobjedu kao trener Zrinjskog u gradskom derbiju", istaknuo je trener Zrinjskog Branko Karačić.

Mustafa Kodro je dugo godina nastupa u dresu Veleža u gradskim derbijima.

"Respektiramo ekipu Zrinjskog, ali isto tako vjerujemo u svoje mogućnosti. Nadam se da ćemo ispoštivati sve trenerove zamisli i onda za nas ne bi trebalo biti problema", poručio je Kodro.

U Veležu će sigurno posebnu pozornost posvetiti Ivanu Crnovu, nogometašu Zrinjskog koji je odlične partije iz prošle sezone nastavio i u ovogodišnjem izdanju Premier lige.

"Znamo koliko utakmica s Veležom znači našim navijačima. Bez straha ulazi u gradski derbi kako bi ostvarili ono što svi želimo, a to je pobjeda", riječi su Ivana Crnova.

Oba trenera pozvala su navijače na fair i korektno navijanje.

"Mi znamo da će Ultrasi u subotu biti uz nas. Molim ih da respektiraju igrače Veleža i da nas zdušno bodre kao što su to učinili uvijek dosada", rekao je Karačić.

"Ja očekujem da utakmica opravda epitet derbija, te da navijači učine derbi još većim", kazao je Jusufbegović.

Predsjednik Sportskog saveza Hasan Šišić također je pozvao navijače na korektno ponašanje, te izrazio nadu kako će gradski derbi biti pravi sportski događaj.