Bjelica: Vjerujem da ćemo na terenu pokazati da smo bolja momčad

Nenad Bjelica, nogomet, austrija, Nenad Bjelica, Dinamo, Nenad Bjelica, GNK Dinamo Zagreb, Dinamo, Izet Hajrović nogometaš, Nenad Bjelica, Nenad Bjelica, Dinamo, Nenad Bjelica, GNK Dinamo, Nenad Bjelica, Nenad Bjelica, Liga prvaka, Nenad Bjelica, Dinamo, Nenad Bjelica

Nogometaši Dinama u ponedjeljak su stigli u Trondheim, gdje će u utorak protiv domaćeg Rosenborga tražiti prolazak u skupine Lige prvaka. S time da 'modri' uoči uzvrata u Norveškoj imaju dva gola prednosti.

'Važno je što nismo primili gol u prvoj utakmici gol, ali protiv Ferencvarosa smo ga primili pa smo u uzvratu bili bolji. Vjerujem da ćemo na terenu pokazati da smo bolja momčad', rekao je Bjelica, a prenose Sportske novosti, dok je Nikola Moro negirao bilokakav umor.

'Utakmica u Maksimiru nije bila fizički naporna, jer nas je nosilo 25 tisuća ljudi i tad nemate pravo na umor. Sad ćemo igrati za sve njih, za naše obitelji, za sve koji su tada bili na stadionu. Imali smo i pauzu u prvenstvu, nemamo pravo ni razloga pričati o umoru'.

Onda je Mori stiglo pitanje kako diše svlačionica kad je Liga prvaka u pitanju, razgovaraju li igrači već o Ligi prvaka, govore li koga bi željeli u skupini?

No, prije nego što je Moro krenuo odgovarati, riječ je uzeo trener Bjelica.

'Ne, ne priča se o tome. Ono što mi radimo s našim igračima jest da imaju fokus na teren. Bio sam ja već u Ligi prvaka, bio je i Nikola, nije to nama ništa novo. To je naša želja, to bi bio bonus, ali time se ne opterećujemo'.