Bilić: Izrael je bolji nego prije, ali nama je cilj pobjeda

Slaven Bilić, Vatreni, Slaven Bilić, Vatreni, Slaven Bilić, Vatreni, Hrvatska, Hrvatska, Vatreni, malta, Hrvatska, Vatreni, izrael, Slaven Bilić, Vatreni, Slaven Bilić, Vatreni, Hrvatska, Slaven Bilić, Vatreni, ukrajina i poljska, Europsko prvenstvo, Slaven Bilić

Došli su svi osim Olića, Pranjića i Rakitića koji će se momčadi priključiti večeras u Čatežu. Upravo će se tamo do petka pripremati Bilićeve trupe, a u subotu slijedi dvoboj u Tel Avivu.

"U Izrael idemo pobijediti i takav je naš pristup bio oduvijek iako vi ponekad krivo protumačite moje riječi. Očekuje nas jedna kvalitetna reprezentacija koja je po meni bolja nego što je bila prije par godina što samim time govori da nećemo imati lagan posao", rekao je Bilić u uvodu u press konferenciju.

"Za razliku od ostalih reprezentacija s kojima smo igrali u posljednje vrijeme, Izraelci su momčad koja igra, koja traži posjed lopte. Stoga s veseljem očekujemo dvoboj u kojem ćemo se moći nadigravati s protivnikom i u kojem ćemo imati puno više prostora prema naprijed u odnosu na bunkere s kojima smo se susretali u zadnjim utakmicama."

izvor: index.hr