Bila noć u Makarskoj

bila noć, Makarska
...koju i ove godine organiziramo u čast Hajduka u Hotelu Dalmacija u Makarskoj, 16. studenog 2018. godine s početkom u 19.50 sati.

S obzirom na fantastična iskustva s prošlogodišnje Bile noći, mjesto održavanja je isto, a kao suorganizator nam se pridružilo i novoosnovano DPH Baška Voda, te je ovo zajednička večer u čast Hajduka za sve navijače od Brela do Gradca, a dobrodošli su naravno i svi ostali navijači Hajduka.

U pretprodaji je cijena ulaznice 250 kn po osobi, dok će od 01.11. cijena ulaznice biti 280 kn po osobi, a u cijenu je uključen bogati meni od 3 slijeda s desertom, te piće u neograničenim količinama.

Za glazbenu podlogu i punjenje podija zadužena je grupa "Dalmatino" koja jamči odličnu zabavu, a pozive smo uputili i na adresu HNK Hajduk, te očekujemo na večeri i službenu delegaciju kluba.

Ono što je bitno istači je da ćemo opet imati tombolu s bogatim nagradama, te i ovaj put humanitarnu aukciju dresova, gdje ćemo sredstva prikupljena prodajom dresova predati za humanitarne svrhe - još nismo odredili točno komu, no raspitujemo se i tražimo (prošle godine je na taj način skupljeno skoro 12.000 kuna koje smo uručili obitelji Ivorina Vrkaša za njegovo liječenje u SAD).

Kroz koji dan ćemo objaviti i detalje na koji način će se vršiti prodaja ulaznica, a sve obavijesti će biti na našoj facebook stranici, te u viber grupi gdje se nalazi jedan dio naših članova.

Ukoliko niste na facebooku, slobodno nam se javite i ovdje mailom ili porukom/viber/w.app na 098 9151 877 (Bojan) za bilo kakve informacije.

Očekujemo Vas na zajedničkoj fešti u čast HAJDUKA, kojeg moramo podržati i kad mu ne ide, kao što je trenutno nažalost slučaj.