Alen Latić – mladi prespektivni nogometaš Sloge iz Uskoplja

Prošle godine priključen je prvom timu kada je privukao pažnju svojim odličnim igrama za kadete Sloge iz Uskoplja. Kao kadet debitirao je za prvi tim u kup utakmici protiv Tomislava.

''Debitirao sam u kupu protiv Tomislava. Izgubili smo 1:0, ali ta utakmica će mi ostati uvijek u sjećanju zbog debija. Igrali smo jako dobro, ali na kraju smo minimalno poraženi. Zadovoljan sam bio svojom igrom iako sam imao malu tremu.'' - kaže Latić.

Prošlu polusezonu skupio je trinaest nastupa za prvim tim Sloge, a većinu susreta trener mu je pružio šansu od prve minute. On je uzvratio na najbolji mogući način, asistencijama svojim suigračima.

''Ove sezone sam zadovoljan minutažom koju mi je povjerio trener, ali sam zadovoljan i svojom igrom. Napravio sam puno posla u sredini terena i imao sam veći broj asistencija'' - kaže mladi nogometaš Sloge.

Trenutno se prvi tim Sloge iz Uskoplja nalazi na 5. mjestu Druge lige federacije. Kakve su ambicije Sloge s obzirom da imate jednu od najmlađih ekipa?

''Sloga ove sezone nema neke visoke ambicije iako igramo jako dobro. U drugom dijelu sezone očekujem da ćemo se zadržati u vrhu lige. I prije svega očekujem još bolju svoju igru.'' - ističe Latić.

HERCEGOVINA.info