Mladi košarkaši Zrinjskog na Uskršnjem turniru u Italiji

HKK Zrinjski, italija

Zrinjski će biti jedini klub izvan Italije koji nastupa na turniru koji počinje, sutra, 2. travnja u 16:30, a završava 4. travnja.

"Prihvatili smo poziv na ovaj tradicionalni turnir koji organizira talijanski klub BNV Juve Pontedera. Turnir je za dječake do 15 godina, a to je naša predkadetska ekipa (godište 2000. i 20001.) koja se natječe u prvenstvu Herceg-Bosne. Prvi nam je nastup na ovome turniru, a odigrati ćemo 4-5 jakih utakmica protiv talijanskih ekipa. Ovo je za naše košarkaše odlična prilika da se upoznaju sa nekim drugačijim stilom košarke od onoga koji se igra u našoj ligi." kazali su treneri Ilija Volarić i Vlado Perić za portal HERCEGOVINA.info

Predkadeti Zrinjskog igrat će u skupini B, u kojoj će im protivnici biti Selezione Valdera, Don Bosco Livorno i Pallacanestro Laveno.

Mladi košarkaši Zrinjskog koji će nastupiti u Italiji su: Filip Krešić, Stojan Crnjac, Patrik Buhač, Franjo Blažević, Vlado Šantić, Filip Rogić, Mislav Miličević, Josip Raič, Marino Biokšić, Karlo Anđelić, Karlo Zelenika i Slavko Bajić.

Ovo je 31. izdanje jednog od najdugovječnijih turnira u Europi koje će trajati tri dana.

HERCEGOVINA.info