Sestre Lana i Petra Tole proglašene najboljim na turniru u Bijeljini

judo klub neretva
U ukupnom plasmanu JK Neretva je ostvario izuzetan rezultat sa samo 8 natjecatelja, osvojivši PEHAR za ekipno treće mjesto od ukupno 37 ekipa.

Osvojeno je ukupno 11 medalja, od toga 4 zlatne, 4 srebrene i 3 brončane. Pored ovog sjajnog uspjeha djevojčice Neretve su osvojile još jedan PEHAR za najbolju ekipu poletarki, a da i ovome nije kraj govori podatak da je ovaj mostarski klub imao i dvije najbolje djevojčice koje su proglašene za najbolje pojedinačne natjecateljice te dobile nagrade od sponzora, a to su Lana Tole (najbolja ml.poletarka turnira) i Petra Tole (najbolja poletarka turnira).

Zlatne medalje osvojili su:
Lana Tole -25 kg (ml.poletarka)
Hrvoje Knezović +50 kg (poletarac)
Petra Tole -43 kg (poletarka)
Domagoj Pušić -42 kg (st.pionir)

Srebrene medalje osvojili su:
Lana Tole -25 kg (poletarke)
Korina Džidić -34 kg (poletarke i ml.pionirke) 2 srebrene medalje
Mate Smiljanić -46 kg (st.pionir)

Brončane medalje osvojili su:
Stjepan Salmanić -42 (ml.pionir)
Karlo Križanac -50 kg (ml.pionir)
Hrvoje Knezoviž -55 kg (ml.pionir)

Svi Neretvini natjecatelji koji nisu osvojili zlatnu medalju su imali samo po jedan poraz ili u finalu ili u borbi za ulazak u finale, a potom oni koji su se borili za brončano odličje imali po još jednu pobjedu. Sportske sreće je falilo našoj Korini Džidić koja je u svom i u starijem uzrastu imala po jedan poraz u finalnom bloku, pa se ovaj put morala zadovoljiti sa dvije srebrene medalje.

Svi natjecatelji mostarske Neretve su bili sjajni te pokazali zavidan nivo poznavanja judoa u svom ali i u starijem uzrastu. Ovom prilikom sve čestitke ovoj dječici koja svoje trener iz dana u dan čine sretnim i ponosnim. Još jednom veliko bravo, stoji u priopćenju kluba.