Predstavnici Judo kluba Borsa zahvalili Nevenku Hercegu za podršku

31.10.2016

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg primio je danas sportaše mostarskog kluba ”Borsa” Franju Zadru i Tomislava Vučića, koji su mu uručili zahvalnicu za potporu održavanju ovogodišnjeg ...

... Međunarodnog judo turnira "Borsa Open", priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Tijekom razgovora sportaši su predstavili rad i aktivnosti Kluba, a posebno su se osvrnuli na nedavno održani 7. međunarodni judo turnir na kojem je nastupilo preko 1300 natjecatelja, uzrasta od 8 do 20 godina, iz 28 europskih zemalja, kazavši kako je to najmasovnije judo natjecanje u ovom dijelu Europe.

Herceg je naglasio kako uspješni sportaši zaslužuju potporu i kako uvijek rado podupire njihove napore usmjerene ka postizanju što boljeg rezultata.

Također, istaknuo je kako Vlada, sukladno mogućnostima, podupire rad brojnih sportskih klubova na području HNŽ-a te organiziranje sportskih natjecanja.

"Naši športaši, kao što su judaši "Borse" Zadro i Vučić ali i brojni drugi u različitim sportovima, na najbolji mogući način predstavljaju Hercegovačko-neretvansku županiju u cijelom svijetu i stoga zaslužuju našu punu potporu", kazao je nakon susreta predsjednik Herceg.

loading...