Održan zajednički trening judo klubova iz Hrvatske i BiH

26.02.2015
1/10

Mostar, točnije judo dvorana Borse u Rodoč jučer je bila premala da primi sve zainteresirane judiste iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske ...

Sve fotografije u GALERIJI

... koji su se okupili da pred budim okom svojih trenera održe zajednički trening koji služi za predstojeća judo natjecanja na državnim, ali i europskim i svjetskim natjecanjima.

Održan je zajednički trening kojem je prisustvovalo i nekoliko reprezentativaca Bosne i Hercegovine i Hrvatske u kadetkim i juniorskim uzrastima, te oni mladi judisti koji tek očekuju svoje borbe na međunarodnoj sceni.

Trening je trajao gotovo dva sata, a bilo je mnogo znatiželjnika koji su željeli vidjeti kako treniraju judisti koji su već odavno zakoračili na veliak natjecanja koja se održavaju pod pokroviteljstvom EJU (Europska judo unia) i IJF (Svjetska judo federacija).

VIŠE FOTOGRAFIJA POGLEDAJTE OVDJE

Ovo lijepo drženje nastaviti će se i naredni mjesec gdje će se na istom mjestu ponovno okupiti judisti iz klubova sa područja Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a trener Judo kluba Borsa Željko Zadro na kraju treninga zahvalio se svim prisutnima na odlično odrađenom poslu.

HERCEGOVINA.info

loading...