Odličan uspjeh karate kluba Zrinjski na 17. DBG openu

KK Zrinjski, Čitluk

Na turniru koji je međunarodnog karaktera i koji svake godine privuče sve više natjecatelja karate klub Zrinjski Mostar je ostvario odličan rezultat. U konkurenciji od oko 600 natjecatelja iz 6 različitih drzava i 56 klubova karate klub Zrinjski Mostar je osvojio 6 odličja.

Zlatnim odličjima i pokalima za prvake su se okitili Marija Marojević u kategoriji ml. Seniori +68 kg, Marija Mandić u kategoriji djevojčice 11 god -40 kg i Petra Bandić djevojčice 10 god -40 kg. Srebrna odličja u svojim kategorijama su osvojili Karlo Dzidić dječaci 12 god -42kg i Dora Rezić djevojčice 13 god -44 kg. Treće mjesto i brončano odličje je osvojio Ivan Marić kategorija dječaci 11 god +50 kg. Karate klub Zrinjski je nastupio sa 12 natjecatelja na ovom turniru a korak do odličja su ostali Teo Falak i Ivan Kraljević koji su izgubili borbu za treće mjesto. Treneri Marko Opančar i Marko Mikulić su zadovoljni rezultatima ali su istaknuli da je se uz malo sreće mogao ostvariti i bolji rezultat. Treninzi se nastavljaju a nastavkom dobrog treninga i rezultati u idućem razdoblju će biti još i bolji.

Uz ove rezultate želimo podsjetiti da karate klub Zrinjski vrši upis novih članova. Upis se vrši ponedjeljkom i četvrtkom u vremenu od 18:30-20:30 u dvorani Đački Dom u Mostaru, i svaki radni dan od 20:00 -22:00 u dvorani karate kluba Zrinjski u Mostaru.