Mostarsku Borsu u Berlinu primio veleposlanik Edin Dilberović sa suradnicima

06.05.2015
1/2

Članovi Judo kluba "Borsa" iz Mostara predvođeni trenerom Željkom Zadrom sudjelovali su na kadetskom Judo Cup-u 2015. u Berlinu, predstavljajući Bosnu i Hercegovinu.

Na natjecanju su nazočili sportaši iz 40 država svijeta. Sportaše je za vrijeme boravka u Berlinu primio u veleposlanstvu BiH i veleposlanik BiH u SR Njemačkoj Edin Dilberović i suradnici.

Mladi judaši iz Mostara obišli su Berlin i njegove znamenitosti. Posjetili su simbole Berlina Brandemburgška vrata i njemački parlament Bundestag i rezidenciju njemačke kancelarke Merkel.

Judo Klub Borsa iz Mostara u Berlin je doputovao s sljedećim sportašima: David Pušić, Jure Zovko, Josipa Bošković, Ivan Jozeljić, Aljoša Čvoro, Antonija Jozeljeć, Josipa Brvenik, Domagoj Jozeljić, Darijan Faletar, Marino Dugandžić, Marijo Jozeljić, Mia Maksumić, i trener Željko Zadro.

Dolazak sportaša u Berlin omogućen je organizacijom i kordinacijom Nike Marušića tajnika za iseljeništvo HDZ BIH i voditelja Odjela za iseljeništvo Glavnog Vijeća, Hrvatskog Narodnog Sabora BiH i Željka Pušića iz Mostara te uz veliku pomoć Hrvata iz Berlina....

Opširnije u tiskanom izdanju Berlinskog magazina BM 158....

Foto i tekst: Berlinski magazin

loading...