FOTO/VIDEO  Miočićev nokaut proglašen je najboljim u 2016

Stipe Miočić, prvak, ufc,  UFC prvak, Stipe Miočić, ufc, najbolji nokaut 2016, Stipe Miočić, MMA Fighting, Stipe Miočić, Stipe Miočić, ufc, Stipe Miočić,  UFC prvak
Nokaut američkog borca hrvatskih korijena Stipe Miočića u borbi protiv Fabricia Werduma na UFC 198 proglašen je najboljim u 2016. godini u izboru najčitanijeg MMA portala, Mmafighting.com.

Kako navodi Mmafighting.com, nitko u meču za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji nije računao na Miočića. Ali takva razmišljanja prekinuo je The Firefighter kada je nakon 2 minute i 47 sekundi na pod poslao sjajnog Brazilca.

'Čisto estetski gledano, Miočićev ubitačni udarac je među najboljima ove godine. Dok je Werdum divlje jurio na Miočića, on je mirno kružio i onda ga kratko pogodio desnom rukom, srušivši ga poput snajperskog hica i ostavivši jednog od najboljih teškaša svih vremena da padne sam na sebe', opisuju ovaj trenutak.

Mmafighting.com navodi i kako je, osim što je bio spektakularan, ovaj nokaut bio izuzetno važan jer je Miočić, koji dolazi iz predgrađa Clevelenda, skinuo 'sportsko prokletstvo' s ovog grada i donio prvi naslov u Cleveland od 1964. godine.