Judo klub 'Borsa' uspješan i na kupu 'Mala Evropa'

borsa u prijedoru

... međunarodnom judo turniru pod nazivom kup "Mala Evropa", a turnir je okupio je džudaše iz 8 zemalja te se natjecalo ukupno oko 450 natjecatelja.  

Za judo klub "Borsa" medalje su osvojili:

Zlato:
Josipa Brvenik i Ivan Jozeljić.

Srebro:
Marija Naletilić

Bronza:
Luka Cvitković, Karlo Tomas, Mario Jozeljić, Aljoša Čvoro, Sara Prkačin.

Džudaši Borse ovog su ljeta trenirali, družili se, putovali na kampove, nastupali na službenom turnirima (Europski kupovi, Svijetsko prvenstvo), kolektivno ljetovali u Trogiru, a sada su u tijeku pripreme za veliki nadolazeći turnir "Borsa OPEN" koji će ove godine okupiti džudaše iz 12 zemalja te će se u Mostaru natjecat oko 900 natjecatelja.

"Uz standardne zemlje koje dolaze svake godine ove ćemo godine po prvi put ugostiti Češku Republiku, Poljsku i Rumunjsku, a možda i Rusiju. S obzirom da se turnir "Borsa OPEN" organizira tek 6. put, a već je uvršten kao jedan od najjačih judo turnira na prostoru ovog djela Europe, za koju godinu možemo očekivati turnir svijetskih razmjera", naveli su iz kluba "Borsa" te dodali:

"I dalje ćemo raditi na promociji sporta, te uz suradnji sa roditeljima djeci davati primjere pravih kvaliteta života, kako bi što manje naše mladeži bilo na "ulicama".