FOTO  Judo klub Borsa iz Mostara najbolja na CHAMPION CUP-u

judo borsa u vogošći
Nakon što je prije 3 tjedna briljirao na Kupu Berkovića osvojivši 62 medalje i pehar za najbolju ekipu natjecanja u konkurenciji 22 kluba, te potom proteklog vikenda briljirao na velikom međunarodnom judo turniru u Vršcu osvojivši 19 medalja i čak 3 pehara (1. mjesto ekipno natjecanje za kadete, 3. mjesto u sveukupnom poretku od 50 klubova, te 1. mjesto u uzrastu st. djevojĉica) i nekolicinu medalja na Salona Open-u, već ovog vikenda opet bio najbolji u Vogošći na tradicionalnom međunarodnom turniru "Champion Cup-u".

8. Međunarodni judo turnir "Champion Cup" okupio je oko 300 natjecatelja i 29 klubova iz BiH i okolnih zemalja, a Judo klubu "Borsa" je pripao pehar za najbolju ekipu natjecanja, dok su članovi kluba osvojili ukupno 33 medalje, što je pri sveukupnom zbroju iznosilo 112 bodova dok je drugoplasirana ekipa Judo klub Crnogorac iz Cetinja imao 65 bodova.

Osvajači medalja su:
Zlatne medalje:
Marino Dugandžić, Karla Zovko (zlato i u konkurenciji starijih), Dragica Zovko, Sara Prkačin, Martino Ćorić, Aljoša Čvoro, Ana Zovko i Josipa Brvenik (zlato i u konkurenciji starijih).

Srebrene medalje: Petra Zovko, Helena Čule, Josipa Bošković, Dragica Zovko (konkurencija starijih) Filip Kolobarić, Filip Ivanković, Nika Miličević, Mirko Zelenika i Ana Zovko (konkurencija starijih).

Brončane medalje: Petra Zovko (konkurencija starijih), Antonio Jurić, Helena Čule (konkurencija starijih), Tomislav Martinović, Sara Prkačin, Andrej Anđić, Rade Vranješ, Filip Ivanković (konkurencija starijih), Aljoša Čvoro (konkurencija starijih), Robert Halajkijević, Nika Miličević (konkurencija starijih), Marino Ćorić i Mirko Zelenika (konkurencija starijih).

Judo klub "Borsa" iz Mostara je klub koji svojom izuzetnom organizacijom uspijeva omogućiti odlaske na mnogo turnira u dosta različitih zemalja, tako nije slučajnost da članovi kluba "Borsa" u jednom danu budu na četiri/pet različitih turnira u četiri/pet različitih država odnosno "strana svijeta" te je tako JK Borsa u 1. polovici godine nastupio na 29 natjecanja održanim u Sloveniji, Italiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Austriji, Srbiji i BiH, a osvojili su ukupno 318 odličja i desetke pehara za najbolju ekipu natjecanja.