Judisti Borse protekli vikend osvojili mnoštvo odličja

judo

... i na judo borilištima u Podgorici i Palama. Na dubrovačkom natjecanju o kojem smo već pisali 13 članova Borse okitilo se sa 9 odličja, dok je na 18. Međunarodnom judo turniru "Rajko Kušić - Kuša" na Palama nastupilo 11 predstavnika Borse koji su se okitili sa 7 odličja.

Ovaj turnir koji nosi ime po velikom sportašu bivše Jugoslavije Rajku Kušiću - Kuši je izuzetno jak turnir, a odličja za Borsu su osvojili:

Zlatna odličja: Franjo Zadro, Petar Logara, Vedran Marić, Ivan Marijanović
Srebrena odličja: Rijad Maksumić, Ana Bašić
Brončano odličje: Valentina Mihić

Franjo Zadro je osvojio zlatno odličje u kategoriji seniora do 73 kg te je proglašen najboljim natjecateljem turnira.

Judo klub "Miloš Stanković" iz Podgorice (Crna Gora) protekli vikend također je bio domaćin judo turnira na kojem su nastupili članovi Judo kluba Borsa. 8. Međunarodni judo turnir za mlađe uzraste održan je u sportskoj dvorani "Slobodan Škerović" u Podgorici, a boje Borse branila su četiri predstavnika od kojih su se tri okitili odličjima.

Zlatno odličje: Monika Zadro, Marija Naletilić
Srebreno odličje: Mia Maksumić

Uz gore spomenute osvajače odličja ponovno ćemo spomenuti i osvajače odličja sa Kupa Mokošice o kojem smo već ranije pisali:

Zlatna odličja: Mario Jozeljić, Hrvoje Vasilj, Ivan Jozeljić
Srebrena odličja: Ana Marić, Ivan Golemac
Brončana odličja: Mihael Marić, Marko Radić, Katarina Šutalo, Luka Lasić

Sva tri natjecanja su protekla u najboljem redu, a treneri Željko Zadro, Viktor Zovko, Darko Zelenika i Leo Zovko bili su zadovoljni nastupom svojih natjecatelja.

Ni naredni vikend članovi Judo kluba Borsa neće imati odmora jer već u subotu njihovi članovi ponovno će nastupati na tri različita natjecanja i to na seniorskom u Sarajevu (BiH), te za mlađe uzraste u Makarskoj (Hrvatska) i Slovenija.