Judašima mostarske Neretve sedam medalja iz Milića

31.07.2016
1/3

Judaši JK “Neretve” iz Mostara nastupili su na još jednom Međunarodnom judo turniru u organizaciji JK “Boksit” Milići povodom dana kulture i sporta Milići 2016. Na turniru je nastupilo preko 250 natjecatelja u samo tri uzrasta (stariji pioniri/ke, kadeti/kadetkinje i juniori/juniorke iz Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Trener kluba, Majo Ćeško na turnir je poveo samo osam natjecatelja,a oni su ostvarili izuzetne rezultate osvojivši ukupno 11 medalja, od toga 7 zlatnih, 2 srebrene i 2 brončane. Ukupno je bilo 9 finalista Neretve od kojih je njih 7 završilo na najvišem pobjedničkom postolju.

Zlatne medalje su osvojili:
Domagoj Pušić -42 kg (st.pioniri)
Srđan Ajvaz -81 kg (kadeti)
David Pušić -60 kg 2 zlatne medalje (kadeti i juniori)
Ante Galić -66 kg (kadeti)
Vesna Vukoja 2 zlatne medalje -78 kg (kadetkinje i juniorke)

Srebrene medalje su osvojili:
Mate Smiljanić -42 kg (st.pioniri)
Ante Galić -66 kg (juniori)

Brončane medalje su osvojili:
Ivan Jurić -66 kg (juniori)
Zvonimir Smiljanić -66 kg (kadeti)

"Ovo je bila još jedna uvertira i provjera pred judo kamp i natjecanje koji će se održati u Prnjavoru od 12-15.08.2016. na koje smo pozvani. Zatim nam opet slijedi kratka pauza do jednog od najdražih turnira, Kup-a Mostara u organizaciji naših prijateljskih klubova JK Hercegovac i JK Mostar. Ovim putem sve čestitke našim natjecateljima na sjajnim uspjesima kroz cijelu godinu, kako najstarijim tako i najmlađim. Mora se istači kako je klub do sada u 2016.god. u svojoj riznici bogatiji za 234 medalje, od toga je 97 zlatnih , 59 srebrenih i 78 brončanih medalja", stoji u pripćenju kluba.

loading...