JK Neretva: Ajvaz pomeo konkurenciju

01.02.2016
1/7

Proteklog vikenda mostarski galebovi nastupili su na izuzetno jakom međunarodnom džudo turniru u Samoboru pod nazivom “PROFECTUS CUP”. Turnir je okupio džudaše iz 44 kluba sa preko 500 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Ukrajine i Slovačke.

Svečano otvaranje turnira u podne atraktivnom točkom započele su mažoretkinje, a sve prisutne je u ime grada Samobora pozdravio pročelnik za društvene djelatnosti prof. Juro Horvat.

Trener Ćeško je na ovaj turnir poveo svojih sedam članova, a vratili su se sa isto toliko osvojenih odličja. Najboljim na turniru u svojim kategorijama su bili Srđan Ajvaz i Hrvoje Knezović.

Srđan Ajvaz (ml.kadet) je imao dosta jaku konkurenciju iz Hrvatske i Slovenije ali je izašao kao pobjednik iz svake borbe. U prvoj borbi za protivnika je imao Radić Luku iz Požege (CRO), zatim u drugoj i trećoj borbi dobiva na ippon prvo Ivana Jovovića (CRO) potom Krivec Klemena (SLO). U finalnoj borbi sjajnim ippon-om tj maksimalnim brojem bodova dobiva Yankovskyy Andreja (SLO) i osvaja zlatnu medalju.

Osvajači medalja:
Zlatne medalje:

- Hrvoje Knezović -55 kg
- Srđan Ajvaz -73 kg

Srebrene medalje:
- David Brkić +50 kg

Brončane medalje:
- Stjepan Salmanić -38 kg
- Karlo Križanac -50 kg
- Martina Rogić -44 kg -
- Hrvoje Knezović -55 kg (st.uzrast)

Ovim putem se zahvaljujemo našem sponzoru, kompaniji „Guma M" koja nam je i ovaj put izašla u susret i pomogla da odemo na ovaj turnir te osvojimo pregršt medalja.

loading...