Jedna od najvećih sportskih manifestacija u BiH opet u našem gradu

28.09.2013

Judo klub „Borsa“ iz Mostara i ove godine u gradu na Neretvi organizira sportski spektakl. Naime već 4. put za redom organizira međunarodni turnir ...

... „Borsa OPEN“ koji okupi uzvanike širom Europe. Na prošlogodišnjem judo turniru trećem po redu nastupilo je oko 700 natjecatelja iz oko 60 judo klubova i 10 zemalja (Albanija, Mađarska, Švedska, Crna Gora, Srbija, Nizozemska, Makedonija, Slovenija, Hrvatska i BiH ).

Na prošlogodišnjem judo turniru odrađeno je preko 2000 borbi, a sve je proteklo u fer i korektnom ozračju. U vrlo kratom periodi judo turnir „Borsa OPEN" dobio je svoju tradicija te danas slovi kao jedan od jačih judo turnira u ovom dijelu Europe.

Na ovogodišnjem judo turniru nastupit će sličan broj uzvanika, a zbog velikog broja natjecatelja turnir će biti organiziran u dva dana i to 05. i 06. listopada za borce od najmlađih uzrasta pa sve do starijih kategorija - U21.

Za medijske pokrovitelje organizirana je i press konferencija 04. listopada u prostorijama kluba.

Turnir je potpomogao i sportski savez grada Mostara na čelu s predsjednikom Hasanom Šišićem, a podržali su ga i mnogobrojni sponzori, a glavni među njima su Borsa, HT- Eronet, Alfa therm i Maraschino bar.

loading...