Conor McGregor prekinuo svoju karijeru!

Conor McGregor
... da prekida karijeru! Na Twitteru je bar tako napisao McGregor, koji se odlučio povući u ranu mirovinu. Predsjednik UFC-a je potvrdio kako je revanš između McGregora i Nicka Diaza otkazan zbog neizvršavanja promotivnih obveza.

"Odlučio sam se povući mlad. Hvala na svemu. Vidimo se kasnije", napisao je McGregor.

"Bilo je zabavno dok je trajalo", poručio je McGregorov trener Kavanagh preko Twittera i time dodatno začinio novonastalu situaciju. Čak je i Nick Diaz, jedini čovjek koji je porazio irskog borca u UFC-u riječima:

"Moj posao je ovdje završen. I ja odlazim u mirovinu". McGregor je u UFC-u, u tri godine koliko se borio pod okriljem ove organizacije, imao osam borbi i samo je u posljednjoj protiv Diaza bio poražen. Zaradio je otprilike 2.8 milijuna dolara samo od borbi, a sigurno je ta cifra i mnogo veća od reklama, jer je bio daleko najpopularniji borac u UFC-u.

Svakako da će ostati zapamćen po brutalnom nokautu koji je nanio Jose Aldu u decembru 2015. godine. Bio je to prvi poraz Alda u 10 godina, a Conor ga je nokautirao nakon samo 13 sekundi borbe. Provokativan, bez dlake na jeziku, nazivan najvećim trash talkerom u povijesti MMA, ali svi su mu odavali i priznanje da priče izvan ringa potpuno potvrdi u ringu, gdje je bio superioran.