Članovi mostarskog Judo kluba Borsa uspješni i u Splitu

23.02.2015

Judo klub “Borsa” iz Mostara ovog je vikenda, točnije u nedjelju, nastupio na Međunarodnom judo turniru “Drago Krželj” na kojem je nastupilo oko 250 džudaša iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Organizatori ovoga judo turnira su splitski klubovi Student i Pujanke, a turnir se održao u sportskom centru "GRIPE" u Splitu.

Džudaši mostarske Borse na ovom su turniru imali sto postotni učinak. Naime, od osam mladih džudaša koliko ih je i otputovalo u Split, svi su se kućama vratili sa osvojenim medaljama.

Najsjajniji je bio Mirko Zelenika koji je u konkurenciji mlađih kadeta osvojio zlatno odličje, u kategoriji do 42 kilograma. Srebro je pripalo: Darijanu Faletaru, Josipi Brvenik i Aljoši Čvoro, dok su se brončanim odličjima okitli: Ana Ujdur, Filip Kolobarić, Filip Ivanković i Domagoj Jozeljić.

Nakon turnira treneri su djecu nagradili obilaskom Splita, Dijoklecijanove palače i svih važnijih znamenosti ovoga grada.

Naglasimo da u srijedu u Mostar dolaze judo klubovi iz Splita, Dubrovnika, Solina i Sarajeva te će se održati mini judo kamp u dvorani kluba "Borsa". Na samom kampu sudjelovati će džudaši i džudiskinje koji/e su nositelji svjetskih i europskih medalja u judo-u.

loading...