VIDEO  JOHNNY SE VRATIO Na YouTubeu objavljeno 6 Štulićevih novih pjesama!

johnny štulić, azra, Branimir Johnnny Štulić, azra, Branimir Johnnny Štulić, johnny štulić

Na YouTubeu se, naime, pojavilo šest novih pjesama bivšeg frontmena popularne Azre, a radi se redom o obradama poznatih narodnih pjesama:Emina", „Što te nema", „Danka", „Pusti da ti leut svira", „Ramo, Ramo" i „Stojanke, bela Vranjanke".



Kako piše srpski Press , nije jasno kada su pjesme točno nastale, gdje su snimane, niti kako je osoba koji ih je objavila na YouTube došla do njihu, no njihova autentičnost nije upitna jer se dobro perepoznaje Johnnyjev specifični glas.


Na istom se kanalu na YouTubeu nalazi se više od 15 Jehnnyjevih i Azrinih pjesama, no nije poznato ni jesu li najnobiji uratci obvajvljeni uz njegovo odobrenje.


Legendarni glazbenik se, podsjetimo 1991. godine preselio u Nizozemsku gdje živi sa suprugom te se bavi pisanjem posezije i prevođenjem grčkih klasika, a u rijetkim intervjuima koje je od tada davao za pojedine medije isticao je kako se više ne bavi glazbom.



Njegovi obožavatelji zadnji put su mogli uživati u njegovim novim pjesmama 1996. godine kada je  za „Komunu" objavio dvostruki album „Anali", dok se godinu dana kasnije u srpskim trgovinama pojavio album „Blaze", sa 23 pjesme za koje Johnny do danas tvrdi da su bile objavljene bez njegovog odobrenja.


Zanimljivo je da su se i na albumu "Blaze" pojavile četiri obrade narodnih pjesama „Mito bekrijo", „Dimitrije sine Mitre", „Rožica sem bila" i „Vehni, vehni fiolica", a o obrade takve vrste Johnny je spominjao i 2001. godine kada je navodnom snimao novi materijal, pa je moguće da su i najnovije objavljene pjesme snimljene u to vrijeme.


preneseno sa: slobodna dalmacija