U Holywoodu pucaju veze i brakovi

28.09.2016

Nakon Angeline Jolie i Brada Pitta, još je jedan slavni holivudski par obznanio da je došao kraj njihovoj ljubavi. Australska glumica Naomi Watts i njezin partner, američki glumac Liev Schreiber prekinuli su nakon 11 godina veze, poručivši kako je za njihovu obitelj najbolje da se razdvoje kao par.

Posljednjih nekoliko mjeseci došli smo do zaključka da je za našu obitelj najbolje da se nas dvoje kao par razdvojimo. S velikom ljubavlju, poštovanjem i prijateljstvom u srcima radujemo se zajedničkom odgajanju naše djece i otkrivanju nove faze naše veze - poručili su Watts i Schreiber.

Poznata 48-godišnja glumica i njezin godinu dana stariji partner u vezi su bili od 2005. godine, ali se nikad nisu vjenčali. U srpnju 2007. dobili su sina Alexandera, a u prosincu 2008. postali su roditelji Samuela Kaia.

Tijekom desetak godina zajedničkog života zajedno su snimili i nekoliko filmova od kojih je posljednji »The Bleeder«, sportska drama koju su nedavno predstavili na Filmskom festivalu u Montrealu. Između ostalog, glumili su i u filmovima »Oslikani veo« i »Film 43«.

 

Hina

loading...