Spremni za nastup Brkova ovog vikenda u Mostaru?

19.11.2014
1/2

Od kada su organizatori Mostar Summer Festa objavili kako će Festival promovirati kroz nastupe bendova Brkovi i TBF, počela je potražnja za ulaznicama.

Broj prodanih ulaznica i rezerviranih mjesta govori kako najbolja zabava u Mostaru počinje prekosutra, u petak 21.11. u 22:00h u Golden Clubu na Rondou . Za energične i originalne Brkove će vas zagrijati mladi bend 'Nešto Između' koji je svojim autorskim pjesmama u kratkom roku zadobio vjernu publiku.
Ulaznice možete još danas i sutra, tj do četvrtka 20.11. kupiti u Gradskoj kavani Rondo u Mostaru po cijeni od 10KM, a biti će dostupne i ispred ulaza u Golden Club prije početka koncerta, po cijeni od 15 KM.
„Pored nastupa Brkova koji svojom originalnošću uvijek ispune očekivanja publike, za sve posjetitelje smo pripremili i posebne cijene pića, a svi će imati priliku uživati u audio i video doživljajima s zadnjeg Mostar Summer Festa. No, nećemo otkriti sve detalje, neka dio ipak ostane kao iznenađenje onima koji će se zabavljati s nama u petak u Golden Clubu.", otkrili su organizatori.
Tagovi: Mostar brkovi

loading...