Plavokosa navijačica ukrala svu pažnju: 'Zaboravila sam grudnjak, žurila sam'

košarkaško prvenstvo , adrew gaze

Djevojka koja je bez riječi ostavila košarkaškog komentatora i bivšu NBA zvijezdu Andrewa Gazea tijekom dvoboja Brazila i SAD-a je Latika Ann.

Naime, nakon što je kamera na svjetskom prvenstvu u Kini pokazala lijepu navijačicu koja je zatresla grudima, a nije nosila grudnjak, dotad pričljivi komentator naglo je zašutio.

https://twitter.com/DJ_Rod/status/1171065100641304577?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1171065100641304577&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fclanak.aspx%3Fid%3D2116127

"A... podrška koju imaju od svojih fanova...", govorio je 54-godišnjak uz nekoliko pauza u govoru, a snimka je postala hit. 

"Sretna sam što moja osobnost privlači toliko puno pozornosti nakon što sam bila na utakmici SAD-a i Brazila u Shenzhenu. Prijatelji su me vidjeli na televizijama i internetskim stranicama diljem svijeta. Hvala na svim vašim komentarima", napisala je na društvenim mrežama ova plavuša, koja zapravo nije Brazilka nego Ruskinja.

https://www.instagram.com/p/B2LjkqLApO6/

"Nekoliko sati prije utakmice nisam znala hoću li je gledati. Nekoliko sati kasnije kamere su me uhvatile kako plešem, nisam znala da me gleda cijeli svijet", rekla je.

"Hvala ti, Andrew Gaze, što si pohvalio moju novu haljinu. I, da... Zaboravila sam grudnjak. Ali, dame, kome se to ne dogodi kad žuriš?", napisala je i dodala da je šteta što nisu pobijedili Brazilci, već seksi ruska navijačica.

https://www.instagram.com/p/B1tMUYuA-94/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bz8UPQDAYaS/