'Jesam kćer Dine Dvornika, ali radim nešto svoje': Ella Dvornik iskreno o majčinstvu i depresiji

ella dvornik
"Jesam kćer Dina Dvornika, ali radim nešto svoje i to mi je super", priča Ella koja je zvijezda druge generacija, a uzor tisućama fanova na Instagramu.

Njezin se uspjeh očituje isključivo u brojakama i publici na društvenim mrežama, a i ona sama misli da bi "tata bio itekako ponosan."

Ponos dijeli i mama Danijela koja je, priznaje Ella, velika pomoć u odgoju male Balie.
"Dosta mi ju često pričuva,a kada imam neki put ona bude s njom. Ima neke svoje savjete što Charlesa živcira, ali involvirana je jednako kao i mi."

Ella priznaje da bi u svoj zauzeti raspored rado ubacila još jedno dijete.
"Ja bi da se rijesim toga odmah. Ako prođe previše vremena, onda će mi biti teže jer ću se taman ufurati u drugi ritam.. No, ne forsiram to i sada uživam u tome da opet mogu nositi stare traperice!"

Traperice planira jednog dana zamijeniti vjenčanicom: "Mi smo se zaručili prije tri godine. Sada što više vrijeme prolazi to mi je manja želja, na kraju ću samo otići kod matičara."

Ella tvrdi da je iskrena na tatu, a tako je iskreno pričala i o depresiji kroz koju je prolazila.
" Kad si u depresiji, možeš biti u depresiji zbog stvari koje drugim ljudima nisu depresivne i onda ljudi automatski kažu da dramatiziraš. U tom periodu sam našla druge cure koje su bile u istoj situaciji i lakše mi je bilo pa sam se tako izvukla."

Ona se na vrijeme izvukla, a sreću joj danas nosi i njena malena Balie koju obožava: "Bali je super chill, kao mala odrasla osoba zarobljena u tijelu bebe!"

vijesti.hr