ELLA DVORNIK RODILA Otkrijte neobično ime bebe

ella dvornik, roditelji, Ela Dvornik, instagram, objava, beba, mama i beba
Facebook

Ella Dvornik je na svijet donijela još jednu djevojčicu prije točno četiri dana. Vijest o rođenju bebe je vješto skrivala od javnosti jer se kako kaže, htjela odmoriti.

Dugo se šuškalo nosi li Ella ovaj put sina ili opet kćer, ali je ona u dogovoru s mužem Charlesom odlučila da spol djeteta neće otkriti prije nego se rodi.

Vijest o trudnoći je obožavateljima otkrila krajem rujna a beba se rodila 5 tjedana ranije. Ella je zadnjih dana trudnoće boravila u bolnici Rodilište & Poliklinika Podobnik kao bi čuvala trudnoću.

Neobično ime koje su ovi mladi roditelji dali djetetu je Lumi Wren, a značenje imena će nam Ella zasigurno otkriti u idućim danima.

"Tata nas je coprao i stigla sam vam na svijet 20.02.2020 u 18:17h cak 5 tjedana ranije, mama se htjela odmoriti pa me je držala u tajnosti, al ja sam vam jako sretna sto vam napokon mogu svima reci bok! I jedno veliko veselo hvala svima u Rodilište & Poliklinika Podobnik koji su se pobrinuli da stignem na svijet zdrava i vesela jedva čekamo da se upoznamo i s Balie! Puno pusa od ponosnih roditelja i Lumi Wren, mama smiješ popiti pivu", stoji u Ellinoj Facebook objavi.

Sadržaj se učitava...