BB: Marijana odlučila, razvodi se i ostaje živjeti u Beogradu s Nemešom

14.04.2011

Ljubav prema Nikoli Nemeševiću - Nemešu natjerala je Marijanu Čvrljak da od produkcije Big Brothera zatraži dozvolu za kontakt s prijateljicom koja bi joj mogla osigurati odvjetnika, a sve kako bi do izlaska iz kuće na Košutnjaku bilo obavljeno sve potrebno za razvod od supruga Ivana.

Shvatila je da od života s mužem više nema ništa i da je bolje da na vrijeme počne rješavati problem. S druge strane, teško joj je zbog djeteta, ali je ipak sretna jer je, kako sama kaže, pronašla ljubav svog života - naglasio je anonimni izvor za srbijanski Kurir .

Marijana je očito ustrajna, odlučila je kako sigurno neće natrag u Šibenik. Planira ostati u Beogradu i živjeti s novom ljubavi.

- Već danima priča samo o tome, a do nas stižu informacije kako je njen suprug već pokrenuo razvod. Ona će pokušati dobiti skrbništvo nad djetetom, ali će teško uspjeti u tome, posebno zbog činjenice što namjerava ostati u Srbiji - kazao je izvor blizak Marijani . Također, neće biti olakotna okolnost za dobivanje skrbništva niti to što je muža varala pred kamerama.

kurir-info.rs

loading...