Mostar: Club Arabica organizira Božićni party

club arabica, Božić

...koji ce trajati do ranih jutarnjih sati. Blagdanska atmosfera će doći do punog sjaja, a da party bude na vrhuncu zaslužna će bit splitska i mostarska provjerena dj ekipa.

Već otprije poznat mostarskoj publici, Juri Paik u suradnji sa svojim kolegom i drugom Tome R će nas provesti kroz kompaktnu, tvrdu i dosljednu tech house vožnju.
Da cemo lijepo dočekat naše goste te im pripremit solidan warm up, zaslužna ce biti 1/2 No Governmenta (Erga)

"A ship in harbor is safe, but that is not what ships are made for"...Dijete brodograditelja, rođen u doba Hladnog rata; ovom je smjeru otputovao Juri Paik kad je krajem 90-ih krenuo makadamskim putem Djinga i produkcije.
Elektronska mu se glazba spontano nadovezala na punk/new wave djetinjstvo negdje na šarenom flooru splitskog kluba "Up & Down" krajem 90-ih godina prošlog tisućljeća, a gramofoni i mikser zamijenili su bend i garažu. U skladu sa tadašnjim utjecajima na globalnoj underground sceni prve trofeje u slušačko/sakupljačkoj karijeri nalazi u technu, pa pod utjecajem tadašnjeg suradnika Inaf-a kreće u istraživanje glazbene produkcije i van svojih očekivanja izdaje vinil na promo/white labelu iznimno utjecajnog Missile Recordsa iz Londona. Produkcijom se nastavio baviti do danas i karika je u lancu Decoded Records-a na kojem bilježi nekoliko izdanja. Otklanja hiperproduckiju i tiho eksperimentira u potrazi za basevima koji će biti nemoguće moderni:)

Od samih početaka zvuk Jurijevih setova razgranao se od Inteca, Terminal M-a i Primate-a do raznolikih kapilara techna i housea, a od ulaska u digitalno doba priznaje da najviše cijeni njemačku scenu, kako zbog kirurške produkcije tako zbog vrhunskih vizualnih identiteta pod jakim utjecajem Berlina, a u setovima gura organsku notu u naoko ne-emotivnu hipnotiku modernog zvuka. Uz iskustvo je dobio i priliku zauzeti gramofone u Dubrovniku, Beogradu, Sarajevu, Zagrebu te većini dalmatinskih klubova i underground klupskih večeri posljednjih 10 godina, te je i neizostavan DJ modnih revija dalmatinske prijestolnice:).