Odlična atmosfera na sinoćnjem nastupu Brkova u Mostaru!

22.11.2014
1/5

Golden Club u Mostaru je sinoć bio ispunjen do posljednjeg mjesta, sve vjernim fanovima punk folk wellness benda Brkovi koji su još jednom pokazali zašto neke od najboljih svirki imaju upravo u ovom gradu.

Komunikacija s publikom ponovno nije izostajala tako da su pauze između pjesama bile ispunjene prepoznatljivim komentarima u stilu pjevača Šemse.

„Ovo je prvi od dva promotivna nastupa Mostar Summer Festa. Kako smo najavili, 5.12. nas na istom mjestu vas očekuje TBF, a ono što nam je drago jeste da su posjetitelji prepoznali naš trud da Mostar Summer Fest održimo kao živu priču koja traje cijelu godinu."- izjavili su organizatori.

Sinoć su posjetitelji mogli Golden Clubu na plazmama vidjeti i prvi promotivni video Mostar Summer Festa, koji pored Festivala promovira i sam grad, a sve u cilju pozicioniranja naše zemlje kao vrijedno mjesto na festivalskoj karti Europe.

Video će uskoro biti dostupan za pregled i na službenom YouTube kanalu Mostar Summer Festa, a do tada kroz fotografije pogledajte djelić atmosfere sa sinoćnjeg nastupa benda Brkovi.

FEEL YR V:BE!

FOTO: S. Šehović


loading...