FOTO  Večeras počinje 10. Mostar Summer Fest

Mostar,Mostar Summer Fest,festival

Konačno je došao i taj dan – počinje Mostar Summer Fest!

Mostar se probudio u festivalskom ruhu i spreman da ugosti festivaldžije iz cijele regije. Organizatori očekuju da Mostar Summer Fest za svoj desetu godišnjicu obori neke vlastite rekorde. Potražnja za ulaznicama je velika i očekuje se da kroz tri festivalske noći kroz kapije prođe do 15 000 ljudi.

Mostar,Mostar Summer Fest,festival

Do subote 6. kolovoza/augusta na stageu će se izmijeniti: Prljavo kazalište, Galija, Psihomodo pop, Buč Kesidi, Repetitor, Krankšvester, Z++, Frenkie, Kontra, Indigo, Smoke Mardeljano, Orthodox Celts i mnogi drugi. Sve je spremno i trodnevna festivalska avantura može početi danas od 19h kada se otvaraju festivalske kapije.

Mostar,Mostar Summer Fest,festival

Pored fantastičnog lineupa, organizatori su se pobrinuli da vas i ove godine na Mostar Summer Festu dočeka nezaobilazna Chill out zona po kojoj je festival prepoznatljiv, jer posjetiteljima nudi uživanje u dodatnim sadržajima festivala. 

Osvježite se u Žujinom pubu, Rakija corneru ili Cocktail baru, a za punjenje plesom istrošenih baterija tu je BBQ zona. U Jameson kutku vas pored vrhunskog whiskeyja, photo booth-a, društvenih igara, očekuje i barber shop u kojem vaša brada može postati rock zvijezda. Na festivalu nećete moći zaobići ni cirkusku atrakciju Inex Cirkus Teatar koja i ove godine donosi vatreni performans i cirkusku magiju. 

Ne zaboravite svratiti i do službenog Fan shop-a powered by Kratki rukav, gdje možete kupiti majicu s printom službenog dizajna ovogodišnjeg Mostar Summer Festa. 

Festivalske ulaznice od danas više nisu u prodaji, dok jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM možete kupiti putem sustava kupikartu.ba, još danas na info pultu Mepas Malla, a od petka na ulazu u festivalsku zonu. 

Podsjećamo da je večeras, prvu festivalsku večer, ulaz na festival slobodan.

Dakle, preostaje vam samo da obučete svoje najotkačenije outfite, da dođete u Mostar i uživate u festivalskoj magiji koja traje do subote!

Vidimo se ispod festivalskih zastavica!