FOTO  Šest nastupa koje ne smijete propustiti na Mostar Summer Festu

Mostar Summer Fest,Summer fest,Mostar

Ljeto napolju prži, lineup je vreo poput usijanog čelika i još nas sasvim malo dijeli do otvaranja festivalskih kapija ovogodišnjeg jubilarnog desetog Mostar Summer Festa. Voliš rock? Rap ili moderni trap? Štogod da voliš, lineup Mostar Summer Festa će utažiti tvoje žedno uho, a mi ti donosimo šest nastupa koje nikako ne smiješ propustiti.

Mostar Summer Fest,Summer fest,Mostar

Repetitor

Ana-Marija, Milena i Boris su vjerojatno najbolji alternativni rock bend na ovim prostorima. Ikad. Fascinantna glazba i lirika, beskompromisan stav, nastupi bez kočnica i s davanjem cijelog sebe publici. Jednom riječju, Repetitor. To su oni - bend institucija, čiji je svaki nastup svetkovina.

Mostar Summer Fest,Summer fest,Mostar

Muha

U Sarajevo je došla tiho iz Francuske, počela studirati medicinu, a onda, onako usput, malo i repati. I što se dogodilo? Već je sa singlovima 'Sve svojim tokom' i 'Komfortzona' publiku osvojila šapatom i preko noći. Ona je Macha Ravel alias Muha i najbolje je skrivana glazbena tajna u regiji, koja zadnje dvije godine ne prestaje intrigirati svojom lirikom, pojavom i modnim izričajem. Zvijezda u nastajanju iliti kod Muhe sve ide svojim tokom.

Mostar Summer Fest,Summer fest,Mostar

Buč Kesidi

Gdje god da se pojave publiku oduvaju s partera. Sami sebe predstavljaju kao 'levoruki disko rokenrol elektro boj bend duo iz Pančeva', u prijevodu: nenormalno su dobar bend. Ekskluzivni nastup ovog ljeta u Hercegovini i jedan od rijetkih u cijeloj BiH će imati upravo na Mostar Summer Festu. Dođite da budete oduvani.

Mostar Summer Fest,Summer fest,Mostar

Orthodox Celts

Irska glazba i pivo su sinonim za feštu svuda po svijetu. Beogradski Kelti su jedinstvena pojava i najzaslužniji su za popularizaciju irske folk glazbe s elementima rocka u našoj regiji. U četvrtak 4.8. nije sveti Patrick, ali jest premijerni nastup Kelta na festivalu. Bit će raspašoj, u to se možete kladiti.

Mostar Summer Fest,Summer fest,Mostar

Krankšvester

Bip, bip, biiiiiip! Tako bi u lošem paralelnom svemiru zvučao Krankšvesterov rep. U ovom našem univerzumu Krankovci će bez grama cenzure zatvoriti 10. jubilarni Mostar Summer Fest, uz potpunu slobodu da budu namjerno vulgarni, provokativni, satirični i sarkastični. Bit će energični, siloviti i brutalni. Takve ih volimo. Bit će Krankšvester.

Mostar Summer Fest,Summer fest,Mostar

z++

Pravim imenom Zvonimir Husnjak, opravdano nosi titulu najtalentiranijeg hrvatskog trap izvođača i jednog od najtraženijih autora u regiji. Sam sebe ne smatra predvodnikom, samo želi raditi glazbu, napraviti dobre pjesme i dobar album, odraditi dobar nastup. z++, iako još uvijek misteriozan, najbolje o sebi govori glazbom, a koju bi se najbolje opisalo kao domaću inačicu The Weeknda. Nije loša usporedba, zar ne?

Mostar Summer Fest,Summer fest,Mostar

Mostar Summer Fest će se održati 4., 5. i 6.8., a ulazak je prvog dana festivala (četvrtak 4.8.) slobodan za sve. Na festivalu će nastupiti Prljavo kazalište, Psihomodo pop, Galija, Orthodox Celts, Repetitor, Buč Kesidi, z++, Smoke Mardeljano i mnogi drugi.

Više informacija pronađi na službenoj stranici festivala.