U kojim zemljama se kažnjava seks na plaži?

sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sexy, sex u autu, mladi sex, tijelo, užitak, stres, sex, sex, razlog, seks, seks, orgazam, erogena zona, žena, seks, plaža, more, poze, seks, seks, plaža, seks, užitak, uživanje, tajne, orgazam, seks, seks, predigra, seks ljubav, genitalne ugode, Ženski mozak, seks, hormon oksitocin, orgazam
Portal za ocjenjivanje hotela „HolidayCheck", objavio je listu kazni koje prijete onome koga uhvate na djelu.
Najgore je u Rumunjskoj. Ako vas u toj zemlji uhvate da vodite ljubav na javnom mjestu, a to je pri tome i javna plaža, maksimalna kazna je čak sedam godina zatvora. Ako mislite da je u Hrvatskoj i Španjolskoj turistima sve dozvoljeno, varate se - u obje zemlje seks na plaži je zabranjen. Kod nas u Hrvatskoj je predviđena kazna i do 30 dana zatvora ili 150 eura. Na Majorci je civilna policija još rigoroznija, pa ako vas uhvate na plaži u ljubavnom zanosu, možete platiti kaznu i do 1.000 eura.

Za svaki „nedolični čin" u javnosti, u šta se ubrajaju ljubljenje, grljenje i seks, u Dubaiju je predviđena zatvorska kazna do tri mjeseca, a nakon toga „griješnicima" slijedi deportacija iz zemlje.

Skandinavci su u ljubavnim avanturama na javnom mjestu najtolerantniji i daleko naklonjeniji parovima koji vole voditi ljubav na svježem zraku. U Švedskoj je za prekršaje takve vrste predviđena kazna od samo 50 eura, u Norveškoj samo ljubazna opomena.Na grčkim plažama malo ženske nagosti se tolerira, dok je u Španjolskoj topless sasvim normalna pojava. Iako su rigorozni kad je seks na plaži u pitanju, Španjolci ne privode djevojke koje vole gole sunčati svoje poprsje. Na otocima poput Ibize ili Kanarskih otoka je gotovo sve dozvoljeno, a u nekim mjestima primjetit ćete i plaže koje su uredno registrirani kao gay mjesta.

U Italiji se situacija razlikuje od mjesta do mjesta, u principu se tolerira na turističkim otocima, dok je na kopnu odnos prema nagom tijelu konzervativniji.
U Hrvatskoj je dozvoljen ne samo topless već i nudizam, i to na mnogim plažama. Isto je i u Danskoj i Francuskoj. U Turskoj je toples zabranjen i to ne samo na javnim plažama već i u hotelima, osim ako uprava hotela ne izda posebnu dozvolu.

izvor: portaloko.hr