Stvari kojih se ne smiješ sramiti u krevetu

... ali krajnje je vrijeme da sram ostavimo po strani i krenemo u bolji seksualni život:

Upali svjetlo
Seks u mraku je romantičan, ali seks na svjetlu je ponekad puno bolji. Parovi koji se stalno seksaju u zamračenom prostoru često gube veliki dio strasti i intimnosti, a muškarcima je seks na svjetlu puno draži od onog pri kojem ne vide partnericu. Ako se sramiš celulita ili nekih drugih nedostataka koje imaš, vjeruj nam: Muškarci to jedva primjećuju.

Traži što želiš
Mnoge žene ne uživaju u seksu jer se boje tražiti što žele. Misle da će ih dečko čudno gledati, ili još gore, posramiti, a na ovakav način gube šansu za dobar, kvalitetan seks. Inzistiraj na onome što želiš, a ako ti tip to ne želi ispuniti, razmisli želiš li njega.

Zaustavi ga
Osim što često ne traže ono što žele, žene često i ne priznaju da nešto ne žele. Ponekad nas je sram priznati dečku da nam se ne sviđa način na koji nešto radi, pa trpimo u nadi da će sam shvatiti - neće. Ako mu ne kažeš, osuđena si na trpljenje nečega što ne voliš, a tvoj dečko bi se vjerojatno promijenio kada bi znao da ti se to ne sviđa.

Saznaj što želiš
Nitko ne može saznati što voliš u seksu dok to ne saznaš sama. Umjesto da čekaš da te tvoj dečko ispipka i vidi gdje ti se sviđa, uzmi stvar u svoje ruke - doslovno.

Izvor: index.hr