Seksi horoskop: Koga očekuju avanture, a koga grupnjaci...

viagra, sex, sex, sex, seks, poza 69, orgazam, gluma, seks, seks, načini, predigra, sex, veza, partner, seks, krevet, poduka, seks, horoskop, sex, veza, partner, sex, veza, partner, poze, sex, veza, partner, zima, romantika, seks, sex, žene, muškarci, varanje, veza, oprez, žene, seks, anketa, seks, žene, nimfomanke, seks, policija, seks ljubav, seks, pravila, seks za jednu noć, seks, krevet, igrice, dosada, bivši, seks, flert, seks, radno mjesto, seks, žene, jedna noć, seks, potreba, istraživanje, seks, krevet, dosada, namještaj, seks u dvoje, poza, leđa, seks u dvoje, zatvor, glasan seks, seks prakticiranje, siguran seks, voditi ljubav, vođenje ljubavi, seks u dvoje, glasan seks, susjedi, učiteljice, učiteljica, seks prakticiranje, pornići, ljubavni život, ljubavni par, stanovi, iznajmljivanje, povišica, seks prakticiranje
Oni koji i dalje srljaju u preljube ili avanture, srljat će prema većoj strastvenosti.
Pojedince će u tajnim zagrljajima zadržati i ljubav, koja će rasti.

Vage koje nisu za trudnoću, neka se u ovom razdoblju više paze, jer postoje velike naznake za proširenje obitelji. Ovnovima će rijetki odoljevati, pa ćete se često nalaziti u "prekršajima".

Škorpijama zvijezde savjetuju da više osluškuju vruće potrebe svoga partnera. Pred kim je blagoslovljeno i plodonosno razdoblje, pročitajte u našem najnovijem seksi horoskopu.

OVAN

Naglo će porasti potražnja za vama na ljubavnom tržištu. Ukoliko ste već toliko popularni kod suprotnog spola, pazite samo da ne iznevjerite svoga stalnog partnera. Vaši će kriteriji biti nešto veći nego inače, pa ćete upravo zbog toga još više biti zadovoljni s partnerom kojeg imate i što vam on/ona pruža. Ovi dani nikako nisu za seks na brzaka. Uživat ćete u dugim maratonskim igrama i vaša se postelja neće lako ohladiti. Slobodne Ovnove nitko neće zaokupiti, pa vam je ovaj slijedeći period također sušan. No, zvijezde uskoro obećavaju promjenu.
BIK

Većina će Bikova posebno biti vatrena. Iako to i je vaša poznata osobina, ovaj ćete put nadmašiti sami sebe. Istina, zahvaljujući partneru koji će vas do toga dovesti. Vama i voljenoj osobi slijede seksualni maratoni, nakon kojih nećete znati kako se zovete. Strastveno ćete uživati u svakoj pozi, a ukoliko budete upotrebljavali seksi igračke, nećete se sramiti niti jedne. Uzbuđivat će vas sama blizina partnera, kojeg ćete poželjet potrošiti i na najčudnijim mjestima. Ženske prestavnice će svojim usnama i jezikom izluđivat partnera u predigri, dok će muškarci upotrijebiti sve svoje atribute s kojima vješto raspolažete.

BLIZANCI

Nećete se moći požaliti na nedostatak energije, koju ćete crpiti iz voljene osobe. Za vas su pogledi početak svake predigre, kroz poglede vaša mašta počima bujati i nakon toga vaše cijelo tijelo obuzme strastvenost. Kad u vama sve podivlja, pretvarat ćete se u zvijerke koje će zadovoljavati partnera. U seksu će najviše uživati oni koji su u novim vezama. Svi oni koji su u tajnim vezama uživat će strast kakvu dugo niste osjetili. Zahvaljujući seksu i kvalitetnoj osobi s kojom ga upražnjavate, zaboravit ćete na sve svakodnevne probleme koji vas opterećuju. Što više budite strastveni, a ženama se savjetuje da ne glume nikakve glavobolje.

RAK

Malo tko od dvanaest znakova, tako izgara od želje za strastvenošću kao vi, samo što je prečesto prekrivate. Bit ćete spremni na sve, pa čak i na žrtve da sa voljenom osobom što češće razmjenjujete čarobne i sočne trenutke. Najzadovoljniji će biti oni koji su odnedavno u vezama, dok oni koji su u braku, biti otvoreni za avanture. Postelju radije grijte s osobom koja vas odlično poznaje, jer će samo na taj način doći do usijanja. Nikako nećete živjeti od uspomena o kojima bi vam parter rado pričao. Privlačit će vas vrele usne jedne zagonetne osobe, koje ćete silno željet ljubiti. Imat ćete dovoljno slobodnih trenutaka za grijanje uz voljenu osobu.

LAV

Rijetki su kao vi toliko strpljivi. Sa svojim ponašanjem kao da partneru želite poručiti kako vam seks u vezi i nije toliko bitan. Bitno je da znate kako vaše pravo vrijeme tek sad dolazi. Uživat ćete u iskrenoj ljubavi koju ćete sladiti vlažnim, toplim tijelima i strastvenim uzdasima. Najviše će se posrećiti onima koji su u vezama sa Škorpijom ili Ovnom, koji će sa vas skidati kapljice znoja svojim usnama. Oni koji nisu za igračke, počet će se igrati. Uza sebe ćete imati odličnog učitelja, koji će vas odvesti u sedmo nebo i tu ćete lebdjeti nekoliko slijedećih dana. Pred vama je jedno plodonosno razdoblje, pa uživajte.

DJEVICA

Vas će biti svugdje i sa svakim. Poradite malo na svome dostojanstvu, kojeg ste zbog strasti postavili na posljednje mjesto. Najviše slobodnog vremena ćete imati za ljubavne igrice u krevetu, dok će se većina vas potruditi priuštiti kvalitetnu avanturu sa sličnom osobom, što je većini vas u posljednje vrijeme - najdraže. Kraj vas nitko neće ostat uskraćen, što više, od svih ćete tražiti i uzimati maksimum. Bit će vam omiljeno ranojutarnja seksualna tjelovježba. Željni seksa priuštit ćete i sami sebi zadovoljstvo. Biti zadovoljni i zadovoljeni vaša je misija nekoliko slijedećih dana, koja će vam odlično odgovarati.

VAGA

Odavno vam razdoblje neće biti vlažno kao što je ovo pred vama. Obradovat ćete sebe, ali i svoga partnera sa pohotnom željama koje će se u vama probuditi. Imat ćete želju isprobavat događaje, koje još niste probali. U ovom razdoblju pred vama nikako neće biti suše. Naime, postoji mogućnost i za trudnoću, od koje također nećete bježati. Sad kad vas guraju pozitivne vibricaji, nemojte dozvoliti da ih itko ugasi ili potisne. Sad budite svoji i radite sve što želite. Mnogi će započet pisat erotske priče, i tako sebe potaknuti na još više strastvenih trenutaka. Maštu ćete slijedećih nekoliko dana, pretočiti u djelo.
ŠKORPION

Seksualno ćete biti zadovoljni, tek onda kad prestanete ugađati sebi i svome gladnom egu. Istina, s vama je u krevetu uživancija, ali do onda do kad vi to želite. I u ovom ćete razdoblju biti skloni mijenjanju partnera. Samo će mali dio vas ostati suh i nezainteresiran za seks. Ta šakica vas je u ljubavnoj vezi sa svojom rukom. Naime, samozadovoljavanje i nije najpametnije rješenje, pa ćete se mijenjati. Muškarci će ispaljivati metke na sve čemu se uspiju prebližiti, dok će žene primati od svakoga tko bude iti malo privlačan. Bilo bi dobro kad biste na trenutak malo zastali i razmišljali mozgom a ne svojim spolovilima.

STRIJELAC

Otvaraju vam se sva vrata za vratiti se u formu u kojoj ste nekad bili. Nestašne ručice željet će dodirivati toplo tijelo od voljene osobe, dok će vaš izvor strasti biti skoro pa svakodnevno zasićene. Svakodnevno ćete dobivati pohvale za svoj izgled od osoba koje vas budu okruživale. Jedna od tih osoba će vas silno željeti i to vam kazati u lice. Zateći će vas nespremne, tako da će se strastvenost koju oboje želite, samo odgoditi za dva do tri dana. Možda je tako i bolje, jer ćete spomenutu osobu željeti svakim danom sve više, a tako će osjećati i suprotna strana. Isprobat ćete ono o čemu ste samo maštali. Dakle, ne sputavajte svoje želje.

JARAC

Prestanite se kokcati sa svime što imate sa svojom voljenom osobom. Vrlo lako biste mogli ostati bez ovoga što trenutno imate i sa čime niste zadovoljni. Znajte kako će se mnogo toga popraviti, ali tek onda kad vi to budete željeli. U predigri više upotrijebite maštu, a ne u pola seksa što inače činite. Većina zvijezda je na vašoj strani, pa ih ovaj put nemojte iznevjeriti. Oni koji silno žele jednu osobu na sebi ili u sebi, neće im se posrećiti. Vas ste dvoje dvije potpuno različite osobe. Seksi stranice neka budu uvod ako vas treba stimulirati. Nešto ste u posljednje vrijeme zatvoreni i nezainteresirani, pa poradite na ključnom problemu.
VODENJAK


Još ćete se samo koji dan nalaziti u nekakvoj monotoniji. Iz nje ćete naglo poželjet pobjeći ravno u zagrljaj osobi koja vas tjednima samo osluškuje. Mašta koja će vam se motati po glavi, prijeći će u svakodnevno upražnjavanje. Bit ćete neodoljivi. Naime, postoje i Vodenjaci koji će posezati za čašicom više kako bi smogli hrabrosti prići osobi koja vas napaljuje. Suprotna strana vam nije dala na znanje da vas ne želi i nije vas dosad ničim odbila. Uskoro ćete biti na većem društvenom okupljanju, gdje ćete se svidjeti jednoj osobi i koja vas neće olako ostaviti. Naime, privlačnost će biti obostrana, pa uskoro slijedi vaše plodno razdoblje.
RIBE

Mnogi će od vas bježati od obveza koje biste trebali imati prema svome partneru. Upravo ćete zbog toga cijelo ovo razdoblje radije živjeti u suši nego u vlazi. Sve ćete učiniti za svoju slobodu, jer vas partner u posljednje vrijeme jako nervira. Naravno, ta vas situacija između vas dvoje ne napaljuje. Dio Strijelaca će se zavući u nečiju postelju. Ta je osoba također zauzeta kao i vi. Preljubnička veza je na vidiku i oni koji budu u njoj, strastveno će uživati. Slobodnima i otvorenima, uslijedit će putovanje s kojeg ćete se vratiti s jednim novim iskustvom. Pojedinci su sve dosad mislili kako su se u svemu okušali, ali srećom, varali ste se.

NINA BARIŠIĆ

dalmacijanews